Starkey

Ontdek wat Starkey dit jaar te bieden heeft! Bekijk de Info Gids 2023.

Wederom heeft Starkey een zeer enerverend jaar achter de rug. Een jaar met ups en downs, maar ook een jaar waarin de techniek zeker niet stil heeft gestaan. Veel ontwikkelingen zijn inmiddels in een stroomversnelling beland en – zoals Starkey het ziet – blijft dit nog wel even doorgaan. Om bij de tijd te blijven, zullen zij dan ook alles op alles zetten om hun relaties zo goed mogelijk te informeren. Dit doen ze door middel van trainingen en continue informatievoorziening.

Vandaar dat ze u deze digitale versie van de handige informatiegids toereiken. In deze gids vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie over Starkey en hun uitgebreide productportfolio 2023.

U bent onmisbaar voor Starkey!

De medewerkers van Starkey vormen een sterk team en hechten veel waarde aan de menselijke kant van hun zakelijke samenwerkingen. De relaties van Starkey zijn onmisbaar om eindconsumenten te leren kennen en de werkelijke klantbehoeften te blijven begrijpen. Alleen door elkaar goed aan te voelen, begrijpen zij waar hun team en bedrijf waarde aan de gehele keten kan toevoegen.

Daarom staan zij met trots altijd voor hun klanten klaar, daarom zijn ze iedere dag van 9:00 tot 18:00 uur bereikbaar, daarom heeft Starkey in Nederland en België géén eigen winkels of financiële belangen daarin, zijn ze toegankelijk en denken ze graag mee hoe ze samen het maximale uit hun samenwerkingen kunnen halen.

Starkey’s specialiteit is horen. Voor iedereen.

Voor Starkey is het goed horen van de wereld en de mensen om ons heen net zo essentieel als ademhalen.

Als een van de wereldleiders in de productie en levering van high-end hooroplossingen streven ze dan ook naar een ultieme balans tussen innovatie en toegankelijkheid voor een brede groep gebruikers. Dankzij hun zeer brede portfolio high-end hooroplossingen en diverse techlevels kunnen ze nagenoeg iedereen bedienen. Dit maakt Starkey hoortoestellen toegankelijk en bereikbaar. Zij bieden gebruikers de beste productervaring en de audicien de beste aanpaservaring.

Hiernaast ontzorgen zij hun klanten door het bieden van standaard vijf jaar fabrieksgarantie – zonder extra kosten – op al hun hoortoestellen, receivers en accu’s in de oplaadbare hoortoestellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wordt ook úw klant altijd goed geholpen.

Kick-off naar een bijzonder jaar!

2023 zal wederom een bijzonder jaar worden met de introductie van veel innovatieve Starkey producten.

Graag willen zij u uitnodigen binnenkort met hun in gesprek te gaan over hun plannen, de ontwikkelingen dit jaar en eventueel een persoonlijk voorstel. Met de gunstige condities van Starkey Benelux kunt u 2023 met vertrouwen tegemoetzien!

 

Starkey Nederland
KIND HOREN | Starkey Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl