Bausch + Lomb: Nieuwe MultiPacks voor optimale contactlensverzorging

Goede verzorging van contactlenzen draagt bij aan een goede hygiëne van de ogen en daarmee aan optimaal draag- en kijkcomfort. Daarom legt u bij het aanpassen van nieuwe lenzen en tijdens de regelmatige controles veel nadruk op het juiste gebruik van contactlensvloeistoffen voor de contactlensverzorging. Dat voorkomt drop-outs en verhoogt de klanttevredenheid. Het is dan ook belangrijk dat uw klanten niet ‘misgrijpen’ en altijd over voldoende voorraad van de juiste contactlensvloeistof beschikken. MultiPacks zijn daarvoor de ideale oplossing.

Nieuwe MultiPacks met aantrekkelijk introductieaanbod

Bausch + Lomb introduceert daarom twee nieuwe MultiPacks. De ReNu® Advanced Multi-Purpose Solution met drievoudig desinfectiesysteem en het extra desinfecterende 1-stap conserveermiddelvrije peroxidesysteem EasySept®. Deze zijn nu verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 3 X 360 ml. Ter introductie geldt bij afname van 24 of 48 packs een speciale prijs voor deze MultiPacks. Daarnaast kunt u gebruik blijven maken van het vertrouwde Biotrue® MultiPack. Ook hier is  tijdelijk een aanzienlijke korting op van toepassing. Deze introductieactie loopt tot en met 28 februari 2023.

Upgraden naar ReNu® Advanced

Dit is het ideale moment om uw huidige ReNu® gebruikers te upgraden naar de ReNu® Advanced. Voor mensen die ‘meer dan schoon’ willen de betrouwbare Multi-Purpose solution. Met een drievoudig desinfectiesysteem biedt ReNu® Advanced de best mogelijke desinfectie én de hele dag optimaal draag- en kijkcomfort.

Bestel snel

Deze introductieactie loopt van 15 januari tot en met 28 februari 2023. Voor meer informatie en/of bestellingen kunt u contact opnemen met uw Territory Manager of met de afdeling customer Services van Bausch + Lomb: In Nederland telefonisch: +31 20 203 50 20 of via e-mail: VCNDsupport@bausch.com