Olaf Schuurmans gaat voor de American Dream

Olaf Schuurmans, Business Unit Manager van het OLC, gaat eind januari Nederland verlaten om in de VS  zijn droom achterna te gaan: werken in de automotive industrie.

Wij betreuren het vertrek van Olaf, maar gunnen hem deze unieke kans van harte. Olaf is in de afgelopen periode onze verantwoordelijke man geweest voor het OLC. Het was een turbulente tijd waarin het eigenaarschap van OLC veranderde én nieuwe systemen voor warehouse, financiën en klanten moesten worden geïmplementeerd.

Dankzij de pragmatische aanpak van Olaf is de implementatie van alle systemen zo goed als afgerond, terwijl hij er intussen ook voor heeft gezorgd dat de distributie van duizenden contactlenzen en vloeistoffen voor meer dan duizend klanten gewoon doorgang kon vinden.

Voordat Olaf zich verbond aan het OLC, was hij binnen Optitrade verantwoordelijk voor Audiologie en speelde hij een belangrijke rol in de ICT-operatie. We zullen zijn enthousiasme, kennis, vastberadenheid en vriendelijkheid binnen ons bedrijf gaan missen, maar wensen hem vooral ontzettend veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!