Noor Bremmers, een trouwe gast op de Audiologie Marathon, gaat Widex verlaten

Het is geen gewoonte om iedereen die de branche verlaat te noemen in onze nieuwsbrief, maar voor sommigen maken we een uitzondering.

Want Noor Bremmers is een vaste presentator op onze audiologie marathon en mocht meestal de spits afbijten. Zij wist vaak haar hobby (muziek) te combineren met product en audiologie informatie en daarmee de zaal te bieden.

We wensen haar veel succes in het ziekenhuis en met de gitaar.

Lees hieronder het bericht van Noor dat eerder werd verzonden in een nieuwsbrief van Widex:

 

Geachte relatie,

Soms lopen dingen anders dan je had voorzien, is er opeens een kans die je niet wilt laten lopen. U hebt vast wel eens nagedacht over hoe de rest van uw werkzame leven eruit zou moeten zien. Ik ook. Dat ik houd van mijn vak, dat weten de meeste mensen wel. En dat ik Widex fantastisch vind is misschien nog wel duidelijker.

Toch heb ik besloten om iets anders te gaan doen! Want hoe mooi mijn baan ook is, ik zie mezelf niet tot mijn 68ste het hele land doorrijden, over een poosje weer met files en vaak langere dagen. Toen er ineens een vacature was in het ziekenhuis bij mij om de hoek heb ik gesolliciteerd. En werd ik aangenomen. Het had van mij best een paar jaar later gemogen, maar is er dan ook een vacature op fietsafstand van mijn huis?

Ik heb daarom besloten om per 1 maart de overstap naar het ziekenhuis te maken. Ik ga daar zorgen voor de audiometrie, het evenwichtsonderzoek en het op proef zetten en aanpassen van bone anchored hearing aids. Verder word ik verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de audiometrie en de bij- en nascholing van de collega’s die ook hoortesten doen.

Iets meer vrije tijd en meer regelmaat leiden tot meer gelegenheid om me uit te leven in mijn hobby: klassiek gitaar spelen. Sinds ik een paar jaar geleden een ongelooflijk goede leraar vond wil ik daar zoveel mogelijk uithalen.

Niettemin ga ik u allemaal, mijn huidige collega’s en Widex ongetwijfeld missen, na op de kop af 20 jaar eerst bij Veenhuis Medical Audio en nu WS Audiology te hebben gewerkt. De overstap is zogezegd bitterzoet. Heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking, voor uw vertrouwen in mij en in Widex, voor het luisteren naar mijn presentaties waarin ik graag en veel over audiologie en techniek heb verteld en voor alle gezelligheid!

Met vriendelijke groet,

Noor Bremmers

Audiologisch Trainer Widex