Ontdek de Amazon Fire tv Cube!

De Amazon Fire tv Cube is het eerste streamingsapparaat (niet zijnde een smartphone) dat audio rechtstreeks naar hoortoestellen kan streamen.

Het is een snelle, krachtige 4K-streaming mediaspeler met ondersteuning voor ASHA en handsfree spraakbediening met Alexa. Biedt toegang tot Netflix, Prime Video, Disney+, YouTube en meer. Bij de Optitrade Marathon deze week heeft Starkey voor het eerst de tv Cube gepresenteerd samen met de nieuwste Starkey hoortoestellen.

De Amazon Fire tv Cube ondersteunt hoogwaardige audiostreaming exclusief met Starkey hoortoestellen en is speciaal daarvoor in samenwerking met Starkey ontwikkeld. Starkey is op dit moment dan ook de eerste en enige hoortoestelfabrikant met compatibel hoortoestellen voor deze allernieuwste ontwikkeling. Deze unieke samenwerking – en de eerste stappen om universele streamingsapparaten compatibel te maken voor het direct streamen naar hoortoestellen – is voor een grote groep slechthorenden belangrijk.

Persoonlijke luisterervaring

De Amazon Fire TV Cube (2e generatie) ondersteunt nu audiostreaming met compatibel Starkey Bluetooth-hoortoestellen voor een persoonlijke luisterervaring. Met deze nieuwste functie is het geluid van films, tv-programma’s en ander audio waarvan de gebruiker geniet op Fire TV in een hoogwaardige kwaliteit hoorbaar met de eigen hoortoestellen.

De Fire tv Cube heeft acht microfoons die vanuit elke richting geluiden opvangen. Hierdoor is het gemakkelijk om Alexa te vragen het volume aan te passen of bijvoorbeeld een compatibel tv of soundbar te muten. U kunt Alexa natuurlijk ook vragen wat voor weer u kunt verwachten, timers en herinneringen instellen en nog veel meer, zelfs wanneer de tv uit staat.

Lees hier de aankondiging van Amazon
Lees hier de www.cnet.com nieuwsbrief
Lees hier het TechCrunch+ artikel
Bekijk hier de Quick Start Guide (NL).

Scan de QR-code voor ondersteuning bij het instellen van Fire TV Cube of ga naar deze website: amazon.com/firetvsupport

Levering door amazon.de met bezorging in Nederland.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl