Phonak accentueert levensstijl met uitbreiding Paradise-lijn: Audéo Fit, Audéo Life en Phonak SlimTM

Nieuwe hoortoestellen ontworpen voor een actieve levensstijl en geschikt voor gezondheids- en modebewuste dragers.

Stäfa, Switzerland, 26 april, 2022 – Phonak, een toonaangevende wereldwijde leverancier van levensveranderende hooroplossingen, kondigt vandaag een uitbreiding van de succesvolle Paradise-lijn aan met specifieke lifestyle-functies en designs – Audéo Fit, Audéo Life en Phonak Slim. Elk product is gebaseerd op het best seller Paradise platform van Phonak, die is voorzien van universele Bluetooth-connectiviteit, een helder natuurlijk geluid levert en een ongeëvenaarde* hoorervaring biedt. De uitbreiding van de Paradise-lijn is ontworpen om de actieve levensstijl van vandaag te ontdekken, vooral degenen die gezondheidsbewust zijn, genieten van outdoor activiteiten of juist modebewust zijn.

“Consumenten willen dingen die hun persoonlijkheid weerspiegelen, en hoortoestellen zijn niet anders. Met deze drie nieuwe producten – Audéo Fit, Audéo Life en Phonak Slim – kan meer dan ooit tevoren ontdekt worden over de eigen gezondheid of je wilt er gewoon mee showen,” zegt Angela Pelosi, Directeur van Global Audiology voor Phonak. “Deze Paradise-lijn is nog maar het begin van wat komen gaat om hooroplossingen te verbinden met het welzijn van het hele lichaam, een verband dat steeds meer wordt onderkend sinds de pandemie. Ons doel is om mensen meer betrokken te houden om hun beste en meest actieve leven te kunnen leven.”

Gehoorverlies wordt in verband gebracht met een grotere kans op lichamelijke inactiviteit(1), terwijl fysieke activiteit tegelijkertijd de cognitie, het leren en het algehele welzijn kan verbeteren (2). Audéo Fit, Audéo Life en Phonak Slim zijn elk ontworpen om meer kansen en zinvolle oplossingen te bieden aan mensen met een gehoorverlies, zodat ze hun actieve levensstijl kunnen nastreven en eraan kunnen deelnemen.

Nieuwe dimensies van de Paradise

  • Audéo Fit is gekoppeld aan myPhonak, dat de gebruiker op de hoogte stelt van verschillende gezondheidsindicatoren, waaronder hartslag, stappenteller, activiteitsniveaus en gelopen of gerende afstanden. Met toegang tot persoonlijke activiteitsgegevens van sensoren die in dit innovatieve hoortoestel zijn ingebouwd, kunnen gebruikers ook gezonde gewoontes nastreven en persoonlijke doelen stellen op basis van hun eigen fitheid.
  • Audéo Life is ontworpen om mensen te helpen volledig op te gaan in hun ervaringen met een hoortoestel dat waterbestendig+** is en verder gaat dan IP68, niet alleen voor zoet water, maar ook voor zout, zwembadwater en zweet. Om de naadloze kwaliteit te verbeteren wordt de Audéo Life geleverd met een draagbare inductielader op batterijen, de Phonak Charger Case Go™, zodat de gebruiker de hoortoestellen gemakkelijk thuis of onderweg kan opladen.
  • Phonak Slim is een stijlvol hoortoestel, het ziet en voelt als een accessiore. Phonak Slim is verkrijgbaar in verschillende duokleuren – zilver/zwart, grafiet/zwart en koper/zwart – en het design volgt de natuurlijke contouren van het hoofd, zodat het uitsluitend als paar wordt uitgeleverd de set bevat een unieke rechter- en linkerzijde .

“De nieuwste hoortoestellen van Phonak werken in harmonie met u en uw levensstijl”, Jon Billings, Vice-President van Phonak Marketing. “Dit is zo’n cruciaal moment in het gebruik van technologieën en innovatie voor het versterken van het welzijn. We streven ernaar om barrières uit de weg te ruimen, zodat meer mensen ten volle kunnen profiteren van onze hoortoestellen.”

Audéo Fit, Audéo Life en Phonak Slim bewijzen hoe het Paradise-platform voor iedereen kan worden aangepast, terwijl het toch de ongeëvenaarde* geluidskwaliteit van het Paradise-platform levert. Audéo Life vanaf 2 mei beschikbaar zijn in Nederland. De Phonak Slim en Audéo Fit worden eind juni verwacht.

referenties

 1 1. Wells, T. S., Nickels, L. D., Rush, S. R., Musich, S. A., Wu, L., Bhattarai, G. R., & Yeh, C. S. (2020). Characteristics and Health Outcomes Associated With Hearing Loss and Hearing Aid Use Among Older Adults. J Aging Health, 32(7-8), 724-734. https://doi.org/10.1177/0898264319848866

2 WHO guidelines on physical activity and sedentary behaviour. Geneva: World Health Organization; 2020. Licence: CC BY-NC-SA 3.0 IGO

* Compared to Phonak Audéo Marvel

**  Up to 50 cm