Optitrade Social Media: al 180 collega’s gingen u voor

Afgelopen maart zijn we gestart met onze nieuwe service Optitrade Social Media. Optitrade ontzorgt haar klanten op zoveel mogelijk vlakken en dus ook waar het gaat om de inzet van social media. Maar liefst 180 opticiens en audiciens hebben zich aangemeld voor deze service.

Wat maakt onze social mediaservice zo bijzonder?

Wij stellen iedere maand een agenda samen met actuele, interessante en educatieve content. De onderwerpen en inhoud worden bepaald door onze audiologie- en optiekspecialisten en retailexperts. De social mediacontent bestaat uit video’s, cinemagraphs en tekstberichten met afbeelding, gemaakt door cameraploegen, editors en marketeers. Deze gedegen aanpak zorgt ervoor dat de content inhoudelijk goed aansluit bij uw branche én dat een hoge kwaliteit is gegarandeerd.

Ook zorgen wij ervoor dat de content op uw Facebookpagina wordt geplaatst. U hebt dus echt nergens omkijken naar. Aan het begin van iedere maand ontvangt u een content-kalender waarop te zien is welk bericht op welke datum wordt gepubliceerd. Iedere week worden twee berichten geplaatst, waarbij wordt afgewisseld tussen foto’s met een tekstbericht, video’s en cinemagraphs (foto’s waarop iets beweegt). Voor al deze services betaalt u slechts € 49,- per maand.

Ook is er mogelijkheid via Optitrade Social Media te adverteren. De advertenties worden zo ingericht dat ze aansluiten op de omgeving van uw winkel en uw doelgroep.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich aanmeldt voor Optitrade Social Media nemen wij contact met u op om exact uit te leggen wat u kunt verwachten. Vervolgens kunt u geheel vrijblijvend gebruikmaken van een proefperiode. Ook neemt een van de marketeers contact met u op om een koppeling met Facebook tot stand te brengen. Na een maand bespreken we samen met u de resultaten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Al vele collega’s gingen u voor. Zij hoeven zich niet meer bezig te houden met social media en hebben meer tijd voor dat waar ze goed in zijn: ondernemen.

*Een abonnement is maandelijks opzegbaar na een periode van minimaal 3 maanden.

Meer informatie?

Neem contact op met Optitrade Social Media of met uw eigen Optitrade accountmanager.

T: +31 (0) 30 200 3818
E: info@optitrade-social.nl