Optitrade Day 2019: Eric Altmann (ABN AMRO) over private equity

Al geruime tijd werken Optitrade en ABN AMRO samen, bijvoorbeeld waar het gaat om opvolging en financiering van winkels van onze klanten. We zijn blij dat we onze nieuwste spreker voor Optitrade Day 2019 mogen aankondigen: Eric Altmann, Managing Director, Corporate Finance, bij ABN AMRO. Eric zal ons informeren over de strategieën en denkwijze van Private Equity die ook binnen de optiek en audiologie branche steeds meer zijn intrede doet.

Dat heeft ook te maken met deze opvatting die ABN AMRO onderschrijft:

“We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld”.

Dat spreekt ons bij Optitrade aan en past goed bij het thema van Optitrade 2019 – Samenwerken Werkt.

Over Eric Altmann

Eric Altmann is Managing Director, Corporate Finance, bij ABN AMRO, waar hij verantwoordelijk is voor de fusie en overname praktijk in de sectoren Food, Retail en Consumer.

Sinds 2016 is hij weer actief in de Nederlandse markt en recent werkte hij onder andere aan de verkoop van Stage Entertainment, de aankoop van de HEMA door Marcel Boekhoorn en de verkoop van Blokker.

Van 2012-2016 was hij verantwoordelijk voor ABN AMRO’s Investment Banking activiteiten in New York en daarvoor stond hij een aantal jaar (2009 – 2012) aan het hoofd van ABN AMRO’s Retail and Consumer Client Coverage team in Amsterdam.

Deze door de wol geverfde spreker komt aan het woord tijdens de sessie ‘Strategie Optitrade’ en gaat -onder meer- zijn kennis over Private Equity binnen onze sector met u delen.

Hij zal ons informeren over de denkwijze, strategie en financiële mogelijkheden van Private Equity (PE) en welke gevolgen dat heeft voor de activiteiten in onze markt. Diverse organisaties in de optiek en audiologie markt worden gedreven door PE en daar werken andere regels dan bij onze MKB ondernemers.

Meer informatie over Optitrade Day of wilt u zich direct aanmelden?

Klik hier!