Battery Benelux: Detax afdrukmateriaal nieuw in assortiment

Naast het afdrukmateriaal van Egger heeft Battery Benelux nu ook het merk Detax aan ons assortiment toegevoegd. De cartridges van dit inmiddels veelgebruikte merk in de hoormarkt kunnen probleemloos worden gebruikt met uw bestaande afdrukpistool (zie de icoontjes voor een ronde of hoekige aansluiting).

Addition Supra

Het afdrukmateriaal Addition Supra is licht drukopbouwend, heeft een lage vicositeit en bereikt een hardheid van ongeveer 35 shore. De kleur na uitharding is roze. Verkrijgbaar in een set van 8 dubbele cartridges en twee varianten. Automix I is geschikt voor afdrukpistolen met een rechthoekige aansluiting en Automix II voor een ronde aansluiting.

Addition Ultra

Het Addition Ultra afdrukmateriaal is eveneens licht drukopbouwend. Het heeft een gemiddelde viscositeit en bereikt een hardheid van ongeveer 37 shore. De kleur na uitharding is blauw. Verkrijgbaar in een set van 8 dubbele cartridges en twee varianten. Automix I is geschikt voor afdrukpistolen met een rechthoekige aansluiting en Automix II voor een ronde aansluiting.

Addition Rapid

De Addition Rapid heeft een snelle uithardingstijd van ongeveer 90 sec. Het materiaal is licht drukopbouwend met een lage viscositeit. Er wordt een hardheid bereikt van 30 shore. Dit materiaal kleurt wit als het uithardingsproces is voltooid. Verkrijgbaar in een set van 8 dubbele cartridges. Geschikt voor afdrukpistolen met een ronde aansluiting.

Aquaplus (Colormix)

Het Aquaplus afdrukmateriaal is speciaal bestemd voor het maken van zwemafdrukken. Het licht drukopbouwende materiaal heeft een lage viscositeit en bereikt een hardheid van 35 shore. Zwemdoppen gemaakt van dit materiaal blijven drijven.

Verkrijgbaar in een set van 8 dubbele cartridges. Geschikt voor afdrukpistolen met een rechthoekige aansluiting. Voor het maken van rode of blauwe zwemdoppen kiest u de gewone Aquaplus. Wilt u daarnaast ook oranje, groene en gele doppen aanbieden, kies dan voor de Aquaplus Colormix.

Mengkanulen

Ook verkrijgbaar van het merk Detax zijn de mengkanulen. De blauwe passen op de cartridges met een rechthoekige aansluiting (Automix I en Aquaplus) en de roze passen op cartridges met een ronde aansluiting (Automix II en Addition Rapid). Beide typen cartridges zijn compatibel met de mengkanulen van Egger. In onze Client Portal vindt u de passende mengkanulen als accessoire bij de verschillende cartridges. Bij het afdrukmateriaal Aquaplus Colormix zijn reeds 32 kanulen inbegrepen.

Prijzen en bestellen?

Bekijk de scherp geprijsde artikelen uit het Detax assortiment nu in de Client Portal. De producten zijn op voorraad en direct te bestellen. Wilt u advies of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag! Bel rechtstreeks met uw accountmanager of met één van onze medewerkers op kantoor.

Vraag hier uw persoonlijke login aan indien u deze nog niet heeft.

Battery Benelux B.V.

Nijverheidsweg 23E

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 88 530 60 10

info@batterybenelux.nl

www.bbhearing.nl