Professioneel golfer Max Albertus kiest voor  RĒVO

Met de komst van de RĒVO golf lens heeft Menrad Nederlands golf professioneel Max Albertus kunnen contracteren voor RĒVO.

De golflens van RĒVO heeft de unieke eigenschap het contrast en scherpte van de golfbaan te optimaliseren. Elke oneffenheid of glooiing wordt met de lens zichtbaar. Daarom heeft Max gekozen voor RĒVO. Max Albertus Professioneel Golfer, 25 jaar en sinds 2017 professioneel golfer.

Max speelt in de Pro Golf Tour en in de Apls Tour. Max heeft, na de Johan Cruijff University en de Lynn University in Florida, de laatste 2 jaren van zijn studie communicatie wetenschappen in Utrecht afgerond. Als amateur was hij lid van de G.C. Oijense Zij, G.C. Geijsteren, G.C. Prise d’Eau en G.C. Noordwijk. Hij stond op nummer 4 van de NGF Amateur ranking van 2016.

Zijn best gehaalde resultaat was op de KLM Open in 2017, waar hij eindigde op T-48 met een score van -4. Een van zijn doelen is om in 2020 op de Europese Tour te spelen. We wensen Max heel veel succes met het behalen van zijn doelen en we hopen dat hij dit kan realiseren met een RĒVO zonnebril met de golflens.

CONTACT:
Menrad Nederland BV
Van Nelleweg 1, Koffie 2.130
3044 BC ROTTERDAM
Patricia de Vries, Tel: 010-3160580,
p.devries@menrad.nl

www.menrad.nl