Polisvoorwaarden en vergoedingen 2021

Het vergoedingsoverzicht 2021 voor optiek staat weer online op de homepagina van Optitrade Zorgdeclaraties. Deze kunt u terug vinden onder het kopje “Handige documenten” op de startpagina. Dit document is weer met zorg opgemaakt aan de hand van de informatie die wij van de zorgverzekeraars hebben ontvangen. Ook zijn deze nieuwe vergoedingsregels voor optiek inmiddels verwerkt binnen Optitrade Zorgdeclaraties.

U kunt uw declaraties voor optiek per 1 januari direct invoeren. Echter mogen we bij Zorg en Zekerheid deze pas vanaf half januari bij hen indienen. Dat wil zeggen dat alle ingevoerde declaraties bij Zorg en Zekerheid pas vanaf half januari naar hen verstuurd zullen worden.

Voor audiologie kunt u de declaraties over het jaar 2021 nog niet invoeren. Wij verwachten dat alle wijzigingen en tarieven in de tweede week van januari volledig binnen Optitrade Zorgdeclaraties verwerkt zullen zijn. Middels een nieuwsbericht op de website van Optitrade Zorgdeclaraties zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.