Nieuw webinar! Uw Marketingplan voor 2021

Dinsdag 26 januari om 12.00 uur is het tijd voor een gloednieuw webinar met deze keer het thema marketing. Voor de één een vies woord voor de ander een zegen. Met argumenten als “ik ben liever bezig in mijn winkel met een klant dan het uitschrijven van een ingewikkeld plan”, “mijn klanten weten mij toch wel te vinden of “mijn zaak loopt goed dus heb ik geen marketing nodig”, wordt marketing vaak op een zijspoor geparkeerd. Onterecht, want juist als het goed gaat met uw zaak moet u ook met marketing bezig zijn. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een paar simpele stappen kunt u zelf een aanzet maken voor dit jaar. Tijdens dit marketingwebinar geven wij opticiens handige tools om direct aan de slag te kunnen gaan.

Daarnaast laten wij u zien waarom marketing juist heel interessant is voor iedere ondernemer. Met inspirerende voorbeelden laten wij u zien hoe een goede marketingcampagne echt het verschil kan maken en ervoor zorgt dat mensen naar uw winkel komen. Niet iedere klant is hetzelfde en dus is het belangrijk om te weten wie uw klant precies is en hoe u zijn of haar interesse wekt. Wij nemen u graag mee in de wereld van klantdata, social media en online en offline bereik.

Schrijf uzelf in en pak pen en papier erbij. Want als u nu een goed plan maakt heeft u daar de rest van het jaar profijt van.

Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen:

  • Wie zijn mijn klanten nou echt en waar kan ik ze bereiken?
  • Hoe kan ik marketing inzetten om mijn jaardoelstellingen te behalen?
  • Hoe werkt het Open Marketing Platform?
  • Uw gunfactor vergroten met social media
  • Zichtbaarheid via social media

Inschrijven? Klik hier om naar de Eventbrite-pagina te gaan!