Pricing Management en inkoopstijgingen binnen uw contactlenspraktijk!

CooperVision en drs. Tijs Rotmans vertellen u hier meer over tijdens een webinar op 7 november

Op maandag 7 november 2022 van 12:00-13:00 uur organiseert CooperVision in samenwerking met Drs. Tijs Rotmans een live webinar met ruimte voor Q&A over inflatie en prijsveranderingen. De wereld is veranderd; de productie- en distributiekosten zijn aanzienlijk gestegen door hogere kosten voor energie, arbeid en grondstoffen. Ook de optiekbranche ontkomt niet aan stijgingen van de inkoopkosten. Daarom laten ze een expert aan het woord die verschillende overwegingen met u zal delen. Dan kunt u zelf kiezen wat in uw situatie het beste is. CooperVision benadrukt dat u de enige bent die hierin bepaalt wat verstandig is. Leveranciers mogen namelijk alleen adviseren over verkoopprijzen en nooit verkoopprijzen afdwingen, of het volgen daarvan koppelen aan enige vorm van incentives.

Tijdens dit webinar leert u dan ook hoe het (koop)gedrag van uw klant zich vertaalt naar prijselasticiteit en hoe u hier mee om kunt gaan in uw praktijk. Tevens zal Tijs anekdotes en verrassende praktijkvoorbeelden geven hoe hier in andere branches mee om wordt gegaan. Dit webinar is geschikt voor al het winkelpersoneel voor een beter begrip van prijsveranderingen, kostenstijgingen, en het beantwoorden van prijsgerelateerde vragen van de consument. Ook bij verkoop van montuur en glas.

 

Drs. Tijs Rotmans heeft een Master opleiding Natuurkunde afgerond aan de Universiteit van Leiden en neemt iedereen mee in de wondere wereld van Pricing. Tijs is Managing Partner bij The Pricing Company BV. Voordat Tijs in 2008 toetrad tot The Pricing Company was hij werkzaam bij KPN als Manager Pricing voor de Consumentenmarkt. Naast zijn advieswerk is hij Adjunct Professor aan Tias School for Business and Society. In 2014, 2019 en 2021 heeft hij voor zijn colleges in de Master of Marketing de Best Teacher Award ontvangen.

 

Klik hier om aan te melden voor dit webinar.