Procornea Nederland B.V. neemt huisstijl van CooperVision Specialty EyeCare over

Procornea Nederland B.V. is al ruim drie jaar onderdeel van de Specialty EyeCare divisie van CooperVision. Hierdoor heeft de Eerbeekse contactlensfabrikant onbeperkt toegang tot wereldwijde kennis en innovatie op het gebied van oogzorg en maatwerk lenzen. Vanaf heden ziet u dit terug in de huisstijl: een nieuw jasje, maar met de vertrouwde nuchterheid, gedrevenheid en het persoonlijke contact.

De Specialty EyeCare divisie
Wat maakt de Specialty EyeCare (SEC) divisie speciaal? De Specialty EyeCare divisie van CooperVision bestaat momenteel uit vijf onafhankelijke contactlensproducenten verspreid over de wereld; Paragon Vision Sciences, Blanchard Contact Lenses, Soflex, GP Specialists en Procornea. Deze divisie onderscheidt zich door de gedeelde passie voor- en focus op innovatieve maatwerk contactlenzen en is speciaal in het leven geroepen om oogzorgspecialisten wereldwijd geavanceerde lenzen, kennis en ondersteuning te bieden. Met als doel om zo consumenten maximaal hun wereld te laten beleven, ongeacht de conditie van het oog. De focus ligt hoofdzakelijk op myopie management, presbyopie, de irreguliere cornea en therapeutische contactlenzen. Deze contactlensoplossingen maken het verschil voor miljoenen mensen wereldwijd.

Nieuw gezicht, vertrouwde stem
De afgelopen jaren was de CooperVision Specialty EyeCare aanduiding al op de achtergrond in de uitingen van Procornea zichtbaar. Vanaf heden start de overgang naar de huisstijl van deze divisie. U ziet dan ook steeds vaker het nieuwe logo op alle uitingen terug.

De diensten, producten en oplossingen van Procornea zijn zeer veelzijdig, net als alle opticiens dat zijn én de ogen van elke consument; elk oog is uniek. De Specialty EyeCare huisstijl reflecteert dit met een divers palet aan kleuren.

Procornea, hoofdkantoor CooperVision Specialty EyeCare EMEA
Met trots kondigt Procornea daarbij aan dat de thuisbasis Eerbeek per 1 november jl. het hoofdkantoor is van de Specialty EyeCare (SEC) divisie van EMEA met Alex Lamse aan het hoofd als Managing Director of CooperVision SEC EMEA. Alex: “Met deze divisie wordt een schat aan kennis toegevoegd. Ik kijk ernaar uit om hier gezamenlijk op voort te bouwen en samen te groeien.”

Met veel passie blijft de Eerbeekse contactlensfabrikant werken aan innovatieve contactlensoplossingen om samen met oogzorgspecialisten voor ieder mens de maximale gezichtsscherpte te behalen.

Procornea Nederland B.V.
Postbus 60
6960 AB Eerbeek

Bezoekadres
Kollergang 9
6961 LZ Eerbeek

+31 (0)313 677 677
info@procornea.nl