Siemens accessoires binnenkort niet meer leverbaar

Vanaf 1 december heeft Sivantos een aantal wijzigingen in hun portfolio voor accessoires. Het gaat hierbij om de accessoires die worden gebruikt in samenwerking met Siemens/Signia modellen.

De accessoires met daarop de merknaam Siemens zijn vanaf 1 december niet meer leverbaar. Voor Audio Service en Private label toestellen verandert er niets in het accessoire portfolio.

  1. Siemens easyTek

De Siemens easyTek wordt vervangen door de Connexx Smart Connect. Wanneer u de Smart Connect in combinatie met Signia hoortoestellen gaat aanpassen, zorg er dan voor dat u Connexx 9.1 of hoger op uw PC geïnstalleerd heeft.

  1. Siemens easyPocket

De vervanger van de Siemens easyPocket is de Connexx Smart Remote. De Connexx Smart Remote is compatible met alle Siemens Micon, Siemens Binax en Signia primax hoortoestellen voorzien van Wireless.

  1. Siemens eCharger

Het vertrouwde laadsysteem voor de Motion SX en Pure Carat modellen uit de Micon, Binax en primax familie wordt vervangen door de Connexx Smart Power charger.

  1. Siemens Inductive Charger

De inductieve oplader van de Signia Cellion primax, Signia Pure Charge&Go Nx en Signia Motion Charge&Go Nx wordt vervangen door de Signia Inductive Charger II. De Inductive Charger II is geschikt voor bovenstaande toestellen en is de lader voor de Pure Charge&Go Xperience toestellen.

Meer informatie?

Mocht u vragen hebben over het Sivantos portfolio voor accessoires, neem dan contact op met uw Sales manager of met de afdeling Customer Service van Sivantos via 088 146 66 00.