Samen zijn is belangrijk!

Al vanaf onze allereerste minuten op aarde hebben we elkaar via menselijk contact nodig. Ons menselijke bestaan draait om samen. Sterker nog: onze vroege voorvaderen overleefden het niet als ze niet samen waren.

Ook in de 21ste eeuw vormt samen zijn nog steeds de kern van ons bestaan. Immers, is niet de grootste kritiek op de interactie via social media “dat het niet écht is”. Dat het niet compleet is, dat het niet is, zoals het bedoeld is?

Hoe is interactie dan bedoeld? De essentie van samen zijn, is innig verstrengeld met onze vijf zintuigen. Is het u wel eens opgevallen dat zodra er ook maar één zintuig ontbreekt, dat wij dat als een vorm van eenzaamheid ervaren? Voor de ontwikkeling van een (jong) kind is het dus van essentieel belang dat het zich kan vormen met behulp van al deze zintuigen. Ga maar na, het is de voorwaarde om ‘erbij te horen’.

Erbij horen Hé……  is dat u ook opgevallen? Erbij hóren. Dus niet: erbij zien, erbij voelen, erbij ruiken, erbij proeven, maar erbij HOREN. Horen is hier dus blijkbaar het sleutelwoord. Vandaar dat de Starkey Hearing Foundation zich al ruim 30 jaar in meer dan 100 landen inzet om mensen te helpen om (erbij) te horen.

Kom in actie voor interactie Om dit werk voor te zetten kunnen we uw hulp hard gebruiken! Steun ook in 2020 Starkey’s Nationale inzamelactie van gebruikte hoortoestellen. Binnenkort meer informatie in uw brievenbus.

www.starkeyhearingfoundation.org.

Wilt u contact opnemen?

Accountmanagers Starkey Nederland:
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw |Jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl
www.kindhoren.com
www.starkey.nl