Signia introduceert: Styletto X – Silk X – CROS X

Heeft u de nieuwe Styletto X al gezien? Dit toestel transformeert het imago van hoortoestellen van noodzakelijke medische apparatuur naar zeer geavanceerde hearwear™. Het unieke design van Styletto X helpt u om consumenten aan te trekken die voorheen geen hoortoestellen wilden dragen!

Styletto X biedt:

  • Een uniek stijlvol design dat de voorkeur heeft van 8 op de 10 mensen¹
  • Signia Xperience met YourSound-technologie en akoestische- en bewegingssensoren voor helder geluid en optimaal spraakverstaan, zelfs in rumoer
  • Verwisselbare receivers om een breed scala aan gehoorverliezen aan te kunnen passen
  • Innovatieve draadloze Qi-laadtechnologie met een draagbare oplader in zakformaat voor maximaal 3 dagen gebruik, vrij van stekkers of kabels

Uw klanten genieten met de Styletto X van volledige connectiviteit met Bluetooth-apparaten, onze revolutionaire Signia Assistant en Signia TeleCare voor virtuele afspraken en volledige fijnafstelling op afstand.

¹ Hakvoort, Burton: Toenemende stijl, minder stigma: de Styletto-oplossing (Signia Backgrounder, 2018)

Meer informatie

Silk X
De meest discrete instant-fit hoorervaring

De nieuwe Silk X is de ideale hooroplossing voor wie discretie boven alles stelt. De enige ready to wear CIC die beschikbaar is binnen het succesvolle Signia Xperience platform zorgt voor duidelijk spraakverstaan in een discreet formaat.

Wist u dat Signia een zeer uitgebreid portfolio aan CROS-toestellen biedt? De nieuwe CROS X-hooroplossingen bieden de ultieme keuze aan stijlen en aanpassingen voor mensen met onbehandelbaar gehoorverlies in één oor.

Silk X in een oogopslag:

  • Bijna onzichtbaar in het oor voor volledige discretie
  • Verbeterde geluidsverwerking door de Xperience chip
  • Click Sleeves voor een snelle en eenvoudige instant-fit
  • Discrete afstandsbediening via de Signia App en miniPocket
  • TeleCare voor virtuele afspraken en fijnafstemming op afstand

Meer informatie

De meest geavanceerde hooroplossingen voor CROS-dragers

Wist u dat Signia een zeer uitgebreid portfolio aan CROS-toestellen biedt? Onze nieuwe CROS X-hooroplossingen bieden de ultieme keuze aan stijlen en aanpassingen voor mensen met onbehandelbaar gehoorverlies in één oor.

Van ‘s werelds enige instant-fit CIC, CROS Silk X, tot handig opladen via Li-ion en Bluetooth-connectiviteit met CROS Pure Charge & Go X, er is voor iedereen een optimale CROS-oplossing. Signia’s bekende binaurale audioverwerkingssysteem op het Signia Xperience-platform zorgt voor superieur spraakverstaan ​​in lawaai.

Meer informatie 

 

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over bovenstaande toestellen? Bekijk dan de Signia webinar van 7 mei jl. terug via onderstaande link of neem contact op met Sivantos via info.nl@sivantos.com of telefoonnummer 088 – 1466 600.

Opname webinar terugkijken