Welkom bij de hoorrevolutie 2.0 Starkey Livio Edge AI is hier!

De nieuwe generatie Livio Edge AI levert de meest geavanceerde Artificial Intelligence technologie die mogelijk is in moderne hoortoestellen. Het hoortoestel wordt hiermee het middelpunt van zorgverlening en bewaking van de fysieke en mentale conditie van de gebruiker.

Next-Generation sound never before possible

Audiciens weten dat het eenvoudig niet mogelijk is om een ​​hoortoesteldrager écht voor elke luistersituatie voor te bereiden. Livio Edge AI verandert dat, want het is nu niet meer nodig om meerdere programma’s in te stellen en te gebruiken. Met slechts een onopvallend, dubbel tikje op het oor, voert de Edge Modus direct een Kunstmatig Intelligente analyse van de hooromgeving uit, maakt in een fractie van een seconde – en met inzet van álle features van de toestellen – slimme aanpassingen en zorgt voor optimaal spraakverstaan en comfortabel horen specifiek in dié situatie. Twee tikjes op het oor is voldoende om weer terug te gaan naar het vorige programma.

Edge Modus is altijd direct beschikbaar is, zelfs zonder dat de smartphone is verbonden is met de toestellen. En het werkt in alle situaties. In een rustige omgeving zorgt het voor nog meer comfort, in de auto voor het wegfilteren van verkeersgeluid of in een restaurant voor een extra verbetering van het verstaan in spraak en het verlagen van dat specifieke omgevingsgeluid.

Met Voice Command geeft het hoortoestel antwoord op vragen, wordt het toestel volledig met de stem bediend en kunnen vooraf ingestelde herinneringen worden gedeeld. En er is meer nieuws, veel meer!

Het eerste multifunctionele In-Het-Oor hoortoestel in onze industrie bijvoorbeeld. Met functies als valdetectie en alarmering, live vertalen, ingebouwde virtuele assistent en de allerbeste geluidskwaliteit. Livio Edge ITC R is een oplaadbaar, op maat gemaakt in-ear hoortoestel met Bluetooth draadloze streaming voor iPhone of Android.

De gezondheid centraal
Nu we alles op alles zetten om te herstellen van de corona crisis, is het goed te kijken naar de nieuwste technische ontwikkelingen in hoorzorg waarbij vooral gezondheid centraal staat. ThriveCare is een unieke nieuwe feature van Livio Edge AI die daar naadloos bij aansluit.

Zorgverleners hoeven zich minder ongerust te maken door het eenvoudig automatisch, dagelijks ontvangen van belangrijke informatie. Dit positioneert het hoortoestel tot het middelpunt van zorgverlening en bewaking van de fysieke en mentale conditie van de gebruiker.

Hoorzorg ‘waar uw klant ook is’
Uiteraard is er in deze tijd veel ruimte voor hoortoestellen die het mogelijk maken op afstand service te verlenen aan uw klant. Met Starkey’s ‘Hoorzorg waar u ook bent” kunt u Livio toestellen op basis van een efficiënt ticket managementsysteem, volledig op afstand programmeren.

Dat geldt vanzelfsprekend voor de nieuwe generatie Livio Edge AI, maar kan al volledig vanaf Livio 1000 (ZN Categorie 3). U biedt hiermee een eigentijdse service aan uw klanten en het vormt dé toekomstige dienstverlening van audiciens: een mix van gedoseerd persoonlijk contact én service in de Cloud op afstand.

Speciale Launch Package DEAL!

Maak kennis met Starkey Livio Edge AI. Dat kan nu tijdelijk éxtra voordelig! Tot 15 juni 2020 ontvangt u bij uw bestelling van twee Livio Edge AI hoortoestellen GRATIS de nieuwe Starkey Table Microphone. Winkelwaarde € 599,- (incl. 9% BTW). Dat is nog eens prettig kennismaken!

Download hier de actieflyer.

Tot slot
Bel of mail ons gerust als we iets voor u kunnen doen! Wij zijn 100% voor u bereikbaar! Take care and stay healthy!

Download hier een overzicht van gratis presentatiemateriaal voor uw winkel.

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw |jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com

www.starkey.nl