Silvia Boender gaat haar droom achterna

Na bijna 2 jaar met veel plezier bij Optitrade te hebben gewerkt ga ik mijn droom najagen. Mijn internationale ambitie was een paar jaar geleden helaas vroegtijdig ten einde gekomen en daardoor voor mij zeker nog niet af. Dus toen er een hele mooie kans voorbij kwam kon ik niet anders dan deze aannemen.

Binnen Optitrade heb ik de kans gekregen mijzelf te ontwikkelen op vele vlakken. We hebben prachtige plannen kunnen maken, uitvoeren en nog in petto.
Persoonlijk hoogtepunt is voor mij zeker de Audiologie Marathon. In januari eerst als webinar en in mei live in ‘s-Hertogenbosch, eindelijk na de stilte van corona. En er wordt al weer hard gewerkt aan de volgende editie in mei 2023.

Daarnaast is het ondersteunen van de starters en ondernemers met meedenken en inzichten te geven ook iets wat ik met heel veel plezier gedaan heb.
Samen met leveranciers en partners hebben we een start gemaakt met een landelijke marketing campagne wat ook zeker opvolging gaat krijgen. EN natuurlijk nog veel meer; nieuwe contacten, gezamenlijke trainingen, regiomeetings, winkel (her)openingen, EUHA, te veel om op te noemen.

En dan komt opeens een kans die ik wel moest grijpen, binnen de audiologiebranche maar buiten Nederland. Vanaf het hoofdkantoor van Demant in Denemarken ga ik aan de slag als internationaal trainer. Dus ik neem zeker geen afscheid want we komen elkaar vast weer tegen. 16 december 2022 is mijn officiële laatste dag bij Optitrade. Voor die tijd zorg ik er uiteraard voor dat mijn werkzaamheden goed worden overgedragen aan mijn collega’s.

Ik wil iedereen bedanken voor de openheid, mooie gesprekken, gezellige en soms ook moeilijke momenten.
Jullie hebben mij wederom laten zien hoe prachtig ons vak is!

Groet,

Silvia