ALTIJD “PARISIAN CHIC” MET EEN PRACHTIGE ELLE BRIL

ELLE staat voor een ongedwongen Parijse stijl voor de moderne Parijse vrouw. Het is mode die eigentijds en elegant is, altijd verrijkt met een individueel tintje: een vintage sjaal, een opvallende clutch of een prachtige bril. Het is stijlvolle flair voor open-minded, spontane vrouwen wier onafhankelijkheid en empowerment al decennia lang door ELLE worden verdedigd.

De nieuwste hoogwaardige ELLE brillen zijn perfect voor die persoonlijke touch. Zowel opvallende als minimalistische monturen zijn verkrijgbaar in ronde, cat-eye of rechthoekige vormen. Kleuren worden overgebracht in monotone en gradiënt effecten. Warm Havana, rood en bordeaux zijn de belangrijkste kleuren, terwijl frisse tinten blauw, paars en luxe metalen koele alternatieven bieden. Details in het ontwerp benadrukken ELLE’s mode-DNA en maken deze monturen uniek: Franse plooien met geometrische en gebogen vormen zijn verwerkt in de hoekstukken, voorstukken en veren van de monturen.

EL13521
Deze moderne ELLE-bril is zeer elegant. Het licht ronde model, gemaakt van TR90, valt op in klassiek Havana, donkerrood of pasteltinten blauw of oudroze. Een golvend metalen plooidetail loopt van het voorstuk over naar de veren, waardoor de bril een discrete luxueuze uitstraling krijgt.

 

Lees verder