Smaakvolle introductie nieuw ZN portfolio

Op maandag 3 mei a.s. organiseert GN Hearing een online lunchevent. Onder het genot van een lunch presenteert GN Hearing twee nieuwe productlijnen voor de ZN markt. Deze productlijnen bieden nieuwe mogelijkheden om uw klanten in de ZN markt een nog beter aanbod te doen.

Voordelen van Organic Hearing en de GN Technologie in de ZN markt

GN Hearing loopt voorop als het gaat om intelligente audio-oplossingen die hun Organic Hearing filosofie ondersteunen. Zij waren de eerste met 2,4 GHz wireless streaming en Made for iPhone. Afgelopen jaar werd ReSound ONE geïntroduceerd, het toptoestel voor de vrije markt. Dit is het eerste full-featured hoortoestel met M&RIE, waarin naast de receiver ook een microfoon in het oor geplaatst is. Zo wordt het geluid op de meest natuurlijke manier ontvangen. Met de introductie van de nieuwe productlijnen gaat ook de ZN markt diverse voordelen ervaren van Organic Hearing en de GN Technologie.

Lunchevent, mis het niet!

Er is een kort en interessant lunchprogramma samengesteld van een uur. Hierin worden niet alleen de twee nieuwe productlijnen gepresenteerd, u wordt meegenomen in de voordelen van Organic Hearing, de GN technologie en hoort hoe u zich met deze producten kunt onderscheiden in de ZN markt. Kortom mis het niet.

Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Eddy Hooijer – National Accountmanager GN Hearing, + 31 (0) 6 51 49 32 81 of Gerard Wijnen – Audiological Trainer, + 31 (0) 6 51 834 637