Oprichter Haske Eshuis neemt afscheid van NOIZEZZ

Oprichter en voormalig eigenaar Haske Eshuis verlaat per direct NOIZEZZ, de fabrikant van gehoorbeschermers uit Hoofddorp. Eshuis heeft zelf aangegeven zich op nieuwe uitdagingen te willen richten. De taken van Eshuis worden voorlopig ondergebracht bij de overige bestuursleden.

NOIZEZZ maakte in februari vorig jaar een doorstart met een aantal Nederlandse investeerders, verenigd in de nieuw opgerichte vennootschap Sounds Perfect BV. Sindsdien heeft het bedrijf het productassortiment van gehoorbeschermers en oorstukjes verder geoptimaliseerd. Eshuis bleef na de doorstart als adviseur betrokken bij de professionalisering van het bedrijf.

Het management van NOIZEZZ schrijft: “Wij danken Haske voor zijn inzet en voor alles wat hij voor NOIZEZZ heeft betekend. Met het volledige team van NOIZEZZ blijven wij ons vol inzetten om continuïteit te bieden aan de hoogwaardige productie van gehoorbescherming en blijven we de unieke formule verder uitbouwen.”

 

Over NOIZEZZ

NOIZEZZ (Hoofddorp, 20 medewerkers, opgericht 2009) is een internationaal toonaangevende ontwikkelaar en producent van oorstukjes en otoplastieken (op maat gemaakte oordopjes) en is gevestigd in Nederland. Het bedrijf levert jaarlijks meer dan 60.000 sets gehoorbeschermers aan ruim 600 verkooppunten in binnen -en buitenland. NOIZEZZ heeft een belangrijke missie: mensen te beschermen tegen onomkeerbare gehoorbeschadiging en tegelijkertijd optimaal te laten genieten van geluid. Behoud van de spraakverstaanbaarheid, optimaal draagcomfort en onzichtbaarheid zijn belangrijke USP’s van NOIZEZZ.

NOIZEZZ gehoorbescherming biedt drie productlijnen; Plug&Play, Premium en Custom. Onder de gebruikers van NOIZEZZ bevinden zich de leden van het Concertgebouw Orkest en diverse overheidsinstellingen. Alle producten van NOIZEZZ zijn CE en ISO gecertificeerd