Speciale aandacht voor hoortoestellen in Dokters van Morgen

Dokters van Morgen is het zorgprogramma van AVROTROS over medische innovaties en ontwikkelingen. Ruim één miljoen mensen kijken ernaar.

In dit seizoen bespreekt Antoinette Hertsenberg op 6 dinsdagen rond de klok van 21:25 tal van spraakmakende innovaties in de zorg.

Elke uitzending van Dokters van Morgen kent een ander thema. In de uitzending van 29 oktober 2019 speelt het het gehoor en Livio AI een belangrijke rol.

Het feit dat dit product ook als stappenteller of als vertaler kan worden ingezet, wordt door de redactie als dermate innovatief beschouwd, dat het een felbegeerde plek krijgt in het goed bekeken programma. Sterker nog: dit is de allereerste keer dat een hoortoestel zo prominent op nationale televisie wordt besproken.

Ervaringen en Bevindingen

Natuurlijk zal het hoortoestel worden geïntroduceerd en qua functionaliteit worden besproken.

De kijker moet namelijk wel begrijpen wat het slimme apparaat allemaal in huis heeft. Maar laten we wel wezen: die informatie kunt ú ook overbrengen. Wat is er dan zo bijzonder aan deze uitzending?

Dat ligt ‘m in het feit dat twee ‘bekende Nederlanders’ hun ervaringen met dit type hoortoestel gaan bespreken. Antoinette Hertsenberg praat in de uitzending onder andere met Starkey ambassadrice Kim Feenstra en fashion fotograaf Michael Graste.

Kijkt u ook mee?

De uitzending van Dokters van Morgen is op dinsdag 29 oktober om 21:25 bij AVROTROS.

Voor hen die dat onverhoopt niet gaan halen, is er goed nieuws. Het programma is na uitzending digitaal terug te zien via diverse online kanalen zoals die van TVBlik en Uitzending Gemist.