Het Open Marketing Platform

Tijdens Optitrade Day heeft u het al gehoord: de lancering van het Open Marketing Platform.

In het licht van alle ontwikkelingen in de markt, speelt goede marketing in uw bedrijfsvoering een steeds belangrijkere rol. Optitrade lanceert daarom, in samenwerking met diverse marketing partijen, het Open Marketing Platform. Als antwoord op de mediadruk van de ketens willen we met dit platform de zelfstandige ondernemer (in samenwerking met leveranciers) meer mogelijkheden geven om lokaal campagnes in te zetten.

Dit platform stelt merken uit de optiek en audiologie in staat de door hen ontwikkelde campagnes op een makkelijke manier aan u beschikbaar te stellen. Een soort “marktplaats” voor campagnes, waar u als opticien of audicien de campagnes van uw favoriete merken en producten kunt kiezen en inzetten. Een plek waar niet alleen de beelden staan, maar waar alle communicatiemiddelen bij elkaar komen. Van posters en direct mails tot advertenties en e-mails; zowel offline als online materialen.

De campagnes zijn klaar voor gebruik en kunnen eenvoudig via het online platform besteld en gepersonaliseerd worden. De uitvoering, productie en verzending zal vervolgens door één van de deelnemende marketing partijen uitgevoerd worden om u zo volledig te ontzorgen.

U ontvangt van ons binnenkort een gebruikersnaam en inlogcode zodat u kunt inloggen en uw eerste bestelling kunt plaatsen.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie, kunt u contact opnemen de afdeling Marketing & Sales Support via marcom@optitrade.nl | +31 (0)30 634 31 32.