Splinternieuwe Starkey.nl consumentensite is live!

Overzichtelijke indeling

Starkey.nl heeft een eenvoudige menustructuur ingedeeld in:

  1. Producten
  2. Gehoorverlies
  3. Tinnitus
  4. Ondersteuning

 

  1. Producten

Op deze pagina’s kan de bezoeker van de site Starkey hoortoestellen bekijken per techniekniveau en model. Met de hoortoestelvinder kan met een quiz een hoortoestel worden gevonden dat waarschijnlijk het meest geschikt is. Bij de ‘veelgestelde vragen‘ bijvoorbeeld uitleg over hoe hoortoestellen nu precies werken.

Op deze pagina kan de bezoeker Starkey’s vele opties voor oplaadbare hoortoestellen bekijken, krijgt men tips over de soorten en maten disposable batterijen en wordt uitgebreid stilgestaan bij de accessoires.

Er is een speciale pagina met de actuele Starkey apps zoals bijvoorbeeld Thrive Hearing Control- en Thrive Care app. Handig voor u en uw klant is het altijd correct bijgewerkte overzicht van smartphone compatibiliteit voor Apple en Android.

 

  1. Gehoorverlies

Op deze pagina’s informatie over wat gehoorverlies is, welke invloed het heeft op alle aspecten van het leven en hoe het kan worden behandeld. Hier vindt de bezoeker ook een betrouwbare online hoortest om een eerste indruk te krijgen van een eventueel gehoorverlies.

Typen, oorzaken en symptomen van gehoorverlies, maar ook preventie en behandeling krijgen hier aandacht.

  1. Tinnitus

Feiten over tinnitus, bezoekers van onze site worden hier geïnformeerd over symptomen en oorzaken van tinnitus, hoe tinnitus het leven beïnvloedt en welke aangepaste verlichtingsbehandelingen Starkey biedt.

Een unieke tinnitus test en ‘veelgestelde vragen’ completeren dit gedeelte van starkey.nl.

 

4. Ondersteuning

Hier vindt de consument antwoorden op vragen over hoortoestellen, worden de Starkey apps toegelicht, kan worden gelezen hoe succesvol aan nieuwe hoortoestellen te wennen en nog veel meer!

De handige instructievideo’s maken de site pas echt compleet. Van het eenvoudig vervangen van een batterij tot het koppelen van toestellen met een smartphone, alles wordt hier uitgebreid met beeld en geluid toegelicht. Uiteraard ook heel praktisch voor professionals om naar te verwijzen.

Ook praktisch is Starkey’s archief van gebruiksaanwijzingen die eenvoudig als PDF kunnen worden gedownload. Deze functie is zeer binnenkort beschikbaar. Daarnaast wordt op dit moment gewerkt aan een Dealer Locator, zodat geïnteresseerde consumenten direct contact kunnen opnemen met het dichtstbijzijnde Starkey verkooppunt.

Starkey informeert u graag even wanneer ook deze opties beschikbaar zijn.

 

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

info@KINDHOREN.nl
www.kindhoren.com
www.starkey.nl