Starkey: Het voorjaar, dat hoor je toch graag!

Een leven vol gemak!

Naast de allerbeste geluidskwaliteit maakt dit hoortoestel het leven makkelijker met functies als een ingebouwde virtuele assistent, live vertalen ven 27 talen naar Nederlands, valdetectie en alarmering.

Gebruikers profiteren verder van features zoals discrete in-ear herinneringen, bijvoorbeeld voor het innemen van medicatie. Of de unieke zelf-check waarmee een diagnostische test kan worden uitgevoerd. En natuurlijk hoorzorg op afstand. De nieuwste ITC-modellen werken samen met de smartphone voor o.a. fitness-tracking. Geïntegreerde biosensoren maken het mogelijk om de lichamelijke activiteit van de gebruiker te volgen via de Thrive-app.

Persoonlijk betekent hier natuurlijk dat het hoortoestel speciaal gebouwd wordt om comfortabel en betrouwbaar in de eigen gehoorgang van uw klant te passen. Dankzij de verschillende beschikbare kleuren, bepaalt u samen met uw klant of hij of zij een discreet model kiest of juist met de nieuwe in-ear toestellen wil pronken.

Starkey’s oplaadbare, op maat gemaakte in-ear hoortoestel biedt 2,4 GHz draadloze streaming (iPhone én Android), een batterijduur van 23 uur voor horen en vier uur streamen met een snelle oplaadtijd van 3,5 uur. Uiteraard volledig compatible met de thrive Care app.

Uitzonderlijke connectiviteit en méér, veel meer!

Livio AI ITC R op maat gemaakte oplaadbare hoortoestellen kunnen op intuïtieve wijze aan Apple en Android (ASHA) toestellen worden gekoppeld via de nieuwste Low Energy Bluetooth® technologie en de gebruiksvriendelijke Thrive app.

Maar er zijn nog veel meer multifunctionele features:

 

 

Leverbaar als Livio Edge AI 2400, AI 2000, AI 1600, AI 1200 en AI 1000.

Download hier de Livio Edge AI Consumentenbrochure
Download hier de Livio AI Consumentenbrochure

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 2

 

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com

www.starkey.nl