Starkey Livio AI: éérste hoortoestel ooit op TIME lijst van beste uitvindingen

TIME is een Amerikaans, wekelijks verschijnend opinieblad dat wereldwijd invloed heeft. Het werd opgericht in 1923 en wordt uitgegeven door het tijdschriftenconcern Time Inc.

TIME stelt dat de lijst van ‘Best Inventions’ uitvindingen markeert die de wereld beter, slimmer en zelfs een beetje leuker maken”.

TIME gebruikt een meerstappen proces om de jaarlijst samen te stellen. Kandidaten van over de hele wereld worden beoordeeld op belangrijke factoren, waaronder originaliteit, effectiviteit, ambitie en invloed. Het resultaat: honderd baanbrekende uitvindingen die de manier waarop we leven, werken, spelen en nadenken over wat mogelijk is veranderen. Starkey is zeer vereerd door de erkenning en trots om te worden vermeld onder deze innovatieve andere uitvindingen.

Award winning Technology

TIME stelt in haar rapportage dat “veel mensen die baat kunnen hebben bij een hoortoestel, het vermijden uit angst dat het een teken van gebrek of leeftijd is. Starkey Hearing Technologies beantwoordt die angst met een apparaat dat méér doet dan alleen geluid versterken en achtergrondgeluid verminderen”.
Livio AI beschikt over geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie en biedt volgens TIME “superieure geluidskwaliteit en de mogelijkheid om zowel de gezondheid van lichaam als hersenen te volgen.”

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw |Jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com

www.starkey.nl