Styletto van Sivantos wint iF Gold Award 2019

Acht maanden geleden, in augustus 2018, onthulde Signia Styletto. De uitzonderlijk slanke en onderscheidende look van Styletto heeft zich sindsdien bewezen als één van de meest modieuze modellen in de hoortoestelindustrie. Afgelopen vrijdag heeft Signia één van de meest prestigieuze design prijzen ontvangen: de ‘iF Gold Award 2019’ voor productontwerp.

De iF (Industrie Forum) DESIGN AWARD is al meer dan zes decennia een wereldwijd erkend handelsmerk als het gaat om uitmuntendheid in ontwerp en is één van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Elk jaar worden ontwerpprestaties in alle disciplines beloont: product, verpakking, communicatie en service ontwerp, architectuur en interieur ontwerp en professioneel concept.

De Styletto won omdat het een belangrijk en krachtig instrument is met een sterk en gedurfd ontwerp. Het uiterlijk van dit hoortoestel straalt een opvallend, positieve en zelfverzekerde identiteit uit. Het krachtige design en de uitstekende combinatie van materialen is ronduit indrukwekkend.

Meer weten over de Signia Styletto.. 

Sivantos B.V.

Werner von Siemensstraat 13

2712 PN Zoetermeer

T: +31 (0) 88 1466 600

E: info@sivantos.nl