Silhouette Vision Sensation® glazen: innovatieve bescherming voor uw ogen

Bij de aankoop van een nieuwe zonnebril komen vaak dezelfde vragen terug. Welke bril beschermt mijn ogen het best? Welk model ziet er leuk uit, maar is ook kwalitatief goed? Brillenfabrikant Silhouette ontwikkelde de perfecte oplossing: Silhouette Vision Sensation® en Silhouette Light Management®. Met Vision Sensation bereikt Silhouette, de fabrikant van luxebrillen, opnieuw een mijlpaal. Deze perfecte match tussen montuur en glazen wordt ontwikkeld in het eigen Lens Lab van Silhouette in Linz. De zonnebrillen bieden een perfecte visuele beleving en een uniek draagcomfort.

“Wanneer montuur en glazen perfect op elkaar zijn afgestemd”

 

Dit is dan ook goed nieuws voor iedereen die zowel een gewone bril als een zonnebril op sterkte draagt. Vanaf januari 2019 is Silhouette Vision Sensation® ook beschikbaar voor zonnebrillen. De brillen worden individueel en op maat gemaakt, dé garantie op een optimaal perifeer gezichtsveld en een duidelijk scherp zicht in elke situatie. Bovendien zijn ze vederlicht waardoor je geen last van drukpunten of hoofdpijn hebt.

“Een zonnebril die een perfecte kijkervaring garandeert”

 

Ruime keuze aan stijlvolle modellen en elegante kleurcombinaties
Silhouette Vision Sensation® is gebaseerd op een panoramisch glasontwerp dat al goedgekeurd werd voor transparante glazen op sterkte.

 

 

Unieke eigenschappen van Silhouette Light Management SUN glazen
In het menselijk oog wordt binnenkomend licht omgezet in zenuwimpulsen. De verwerking van deze impulsen in de hersenen bepaalt hoe we kleuren waarnemen. Gekleurde glazen kunnen dit proces verstoren. Silhouette Light Management® staat garant voor heldere kleuren doordat het de storende waarneming van gemengde kleuren vermindert. Een verhoogde waarneming van geeltinten biedt een aangenaam, ophelderend effect en versterkt subtiel het contrast. Deze technologie houdt het dag- en nachtritme in evenwicht.

Volledige bescherming
Silhouette Light Management® biedt een grondige bescherming tegen blauw licht tussen 400 en 500 nm. Het zorgt voor een balans tussen positief en negatief blauw licht, waardoor de ogen van de gebruiker  optimaal beschermd worden tegen blauw licht met een korte golflengte. Silhouette Light Management® biedt bovendien volledige bescherming tegen uv-straling en voorkomt verblinding. Dankzij de polarisatiefilter worden felle schitteringen geneutraliseerd. Het resultaat: een optimale en ontspannende visuele beleving.