Terugblik leveranciers- en regiobijeenkomsten Optitrade

Wij vinden het bij Optitrade belangrijk om contact te houden met onze klanten en leveranciers en daar ook in te investeren. De afgelopen 2 weken stonden er daarom een paar belangrijke evenementen voor ons op de agenda. Op 30 juni informeerden we onze leveranciers over onze toekomstplannen en gaven we inzicht in hoe de sectoren er nu voor staan in het NUVO gebouw. Voor een volle zaal spraken Pim, Bas en Pam over o.a. Clear Business Services en over Optitrade Retail Marketing.

Datzelfde deden we deze week voor onze opticiens en audiciens tijdens de regionale bijeenkomsten. Hiervoor kozen we 2 inspirerende locaties in Eindhoven en Zwolle. Het werden twee succesvolle avonden met goede discussies over verschillende onderwerpen. Daarbij hebben we inzicht kunnen geven over hoe wij als Optitrade omgaan met de huidige en toekomstige uitdagingen die binnen de optiek- en audiologiemarkt spelen. Ons doel blijft om de zelfstandige opticiens en audiciens zo goed mogelijk te ondersteunen.

Accountmanagers Elisabeth Weiland-Pap, Anouk Bruinink en Silvia Boender bespraken de services Retail Marketing, Financiering en Opvolging en Administratie en opvolging uitvoerig. Uiteraard werd ook hier aandacht besteed aan de nieuwe services. Tot slot was er nog ruimte om even gezellig bij te praten met elkaar onder het genot van een diner en borrel.

Wij kijken terug op 3 geslaagde bijeenkomsten en willen iedereen bedanken die aanwezig was. Heeft u als leverancier, opticien of audicien deze bijeenkomst gemist en wilt u hier informatie over ontvangen? Laat het ons dan weten. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan een verslag van deze bijeenkomst. Wij zullen dit dan naar u mailen. Alle deelnemers zullen dit verslag ook nog ontvangen. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of mailen als u meer wil weten over deze bijeenkomst.

Onze accountmanagers Elisabeth, Anouk en Silvia komen graag bij u langs om onze toekomstplannen met u te bespreken. Leveranciers kunnen contact opnemen met Bas Huismans als zij dit verslag willen ontvangen.