U kunt zich nog inschrijven voor de Viron Music Experience van Bernafon

Uitnodiging Viron Music Experience 

Na het geweldige succes van vorig jaar nodigen wij u en uw cliënten ook dit jaar uit voor de Viron Music Experience, een muzikaal concept van Bernafon. Op zondag 29 september 2019 op het landgoed van Kasteel Amerongen.

Bekijk hier de uitnodiging..

Waarom organiseren wij deze Music Experience?

Bernafon wil graag zo veel mogelijk mensen het natuurlijke en dynamische geluid van Viron laten ervaren en wat ons betreft komt deze ervaring het beste tot uiting tijdens het luisteren naar live muziek.

Tijdens deze Experience kunt u genieten van een prachtig live concert van Guido’s Orchestra (o.a. bekend van Symphonica in Rosso) die u meenemen op een muzikale reis tijdens het zondagmatinee.

Voor wie is de Music Experience bedoeld?

Voor dit unieke event zijn de plaatsen beperkt. Naast uw partner kunt u maximaal 4 slechthorende, of 2 slechthorende cliënten inclusief partner uitnodigen.

Bernafon biedt u dus een geweldige kans om uw (nieuwe) cliënten nog dichterbij de werkelijkheid laten komen met een geluid van Viron, exclusief voor de vrije markt.

Het vervoer dient u zelf te organiseren.

Aanpassingen Viron hoortoestellen

De uit te nodigen cliënten dienen op voorhand reeds te zijn aangepast met een set Viron 9 (demo)hoortoestellen. Voor een ultieme beleving van de Viron Music Experience is het de bedoeling dat u een speciaal muziekprogramma ‘Live Muziek’ activeert in programma 2. In dit programma is het aan te bevelen om de feedbackannulering uit te zetten.

Vanzelfsprekend kunt u voor de betreffende aanpassingen gebruik maken van demotoestellen, die kosteloos bij ons zijn te bestellen. Indien de hoortoestellen op het laatste moment nog even fijn- afstelling behoeven, dan kan dit ter plaatse op de dag door een van onze audiciens worden uitgevoerd.

Graag vernemen wij uiterlijk 9 september a.s. of u bij de Viron Music Experience aanwezig kunt zijn.

Wij hopen u te ontmoeten op zondag 29 september in Amerongen.

 

Met muzikale groeten,

 

Team Bernafon

Contact:

Tel.: +31 205 45 10 90
Fax.: +31 205 45 57 98