Elle & Esprit Sunwear-collectie 2020

ELLE Sunwear

De ELLE-vrouw is dol op de romantiek en het moderne stadsleven van Parijs, haar bakermat. Ze valt op met haar ontspannen elegantie, de superieure kwaliteit van haar kleding en de unieke, karakteristieke accessoires.

Geef je look een Franse touch met een ELLE-zonnebril. Met de Parisienne als muze hebben de ELLE-designers er alles aan gedaan om de pracht en diversiteit van haar sieraden eer te bewijzen. De zonnebrillen van modern acetaat en metaal hebben geraffineerde en sierlijke details, zoals minimalistische metallic afwerking en kleurrijke ornamenten.

Bekijk hier meer monturen.. 

Esprit Sunwear

Esprit in een zomerse momentopname staat voor ongedwongen, vlotte elegantie. Langs het strand slenteren of op de KickScooter naar kantoor: de authentieke geest en positieve vibe van Esprit zijn onmiskenbaar aanwezig met hun frisse kleuren en eigentijdse modellen gemaakt van hoogwaardige materialen.

De Esprit zonnebrildesigns zijn een blijvertje. De nieuwe collectie is een sensationele verzameling trendy tinten voor groot en klein. Supercoole metallic modellen met opvallende veren en inventieve neusbrugcomposities gaan samen met glanzende acetaat profielen en bijzondere materiaalmixen.

Bekijk hier meer monturen..

Contact:

CHARMANT GmbH Europe
Divisie Benelux

Pelmolenlaan 12-14 | 3447 GW Woerden | Netherlands
Phone:+31 (0)348 41 66 46| Fax: +31 (0)348 48 22 80

Of bezoek de website..