Verzekering echt een meerwaarde voor hoorzorgprofessional

Sinds vorig jaar is er voor de audicien in Nederland een nieuwe en makkelijke mogelijkheid om meer marge en klantenbinding te genereren.

WERTGARANTIE All Risk Flex is een top service product voor iedereen die zekerheid voor zijn of haar hoogwaardige en kostbare hoortoestel belangrijk vindt. Of het nu gaat om defecten door bijvoorbeeld vallen, stoten, water of slijtage. Geen enkel probleem, met WERTGARANTIE All Risk Flex is het uitstekend verzekerd. En met de aanvullende diefstal- en verliesdekking is men ook verzekerd wanneer men het hoortoestel kwijtraakt of wanneer het gestolen wordt.

Jarenlange ervaring

“Door onze jarenlange ervaring in Duitsland en een uitgebreide marktverkenning in de Nederlandse hoortoestellenbranche, hebben we uitgezocht wat voor de audicien belangrijk is, om hen met een goed gevoel een hoortoestelverzekering aan klanten te kunnen laten aanbieden. Tijdens onze gesprekken hoorden we steeds het volgende:

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding voor klanten
  • Eenvoudig uit te leggen, zonder verborgen uitsluitingen
  • Instrument voor meer klantenbinding
  • Meer marge en extra omzet
  • Dekking bij verlies
  • Geen eigen risico en geen administratiekosten

En exact aan deze wensen komen we tegemoet met WERTGARANTIE All Risk Flex”: zegt Peter Grobben, Sales Manager bij WERTGARANTIE Nederland B.V.

Professionele ondersteuning

Peter Grobben: “We weten als geen ander, dat alleen een goed product op de plank leggen niet automatisch succes brengt. Daarom bieden we onze businesspartners naast gedegen productinformatie, ook professionele verkoopondersteuning in de vorm van trainingen voor de verkoopmedewerkers. Daarnaast staan we onze businesspartners op ieder moment van de dag met raad en daad ter zijde, omdat we vinden dat dat hoort bij een goede en lange termijn samenwerking.”

Eenvoudig en gebruikersvriendelijk

“Afsluiten van All Risk Flex gaat eenvoudig via een online portaal. De aanvraag is zeer gebruikersvriendelijk en kan in drie minuten worden doorlopen. De aanvraag wordt gelijk verwerkt bij WERTGARANTIE, waardoor de klant dus verzekerd de winkel uitloopt. Een belangrijk onderdeel bij ons is ook de wijze waarop de service wordt georganiseerd. We werken met gekwalificeerde en betrouwbare servicebedrijven, maar bieden ook volledige ondersteuning wanneer onze partners met eigen reparatiepartners willen werken, of zelf willen repareren.” aldus Peter Grobben.

WERTGARANTIE Nederland B.V.
De Matenstraat 51
7572 BV Oldenzaal

www.wertgarantie.com