Vingino’s Back to School actie

Komende week beginnen de eerste scholen weer. Tijd om de Back to School actie van Vingino in huis te halen! Dit jaar staat bij ons het thema scholen en computers centraal. Steeds meer scholen maken gebruik van computers. Vandaar dat More Eyewear dit jaar een gratis computerbril* in het vooruitzicht stellen bij aankoop van een Vingino montuur. Deze monturen zijn bij uitstek geschikt om als 2e bril te fungeren en kunnen natuurlijk ook door u verglaasd worden met of zonder Blue Ray Blocking glas. Dit levert u extra omzet en uw klant een extra montuur. Voor ons is het belangrijk dat het thema kinderen en computers extra aandacht krijgt. Als extraatje kunt u Vingino notitieboekjes weggeven aan ieder kind dat bij u de winkel binnenkomt voor een oogmeting.

In het pakket dit jaar: 2 posters, 5 notitieboekjes en 5 computerbrillen. U kunt het pakket bestellen voor slechts €60,- i.p.v. €110,-.

*Incl. meegeleverde blauw licht filterende glazen, NIET op sterkte. Advies verkoopprijs €49,-. De brillen zijn ook te verglazen als 2e bril of zonnebril.

Bestel het pakket door te mailen naar: info@more-eyewear.com