Webinar Optitrade Retailgroep – Samen de juiste koers varen

Wij nodigen álle klanten van Optitrade, opticiens en audiciens, van harte uit voor een speciale webinar-editie op dinsdag 17 november a.s.

Speciaal, omdat we hierin de resultaten van ons klantonderzoek gaan bespreken. In het klantenonderzoek -dat we ontwikkelden met onderzoeksbureau Q&A- vroegen wij onze klanten naar hun oordeel over ons huidige serviceaanbod en de kwaliteit daarvan en hun mening over het imago van Optitrade.

Op basis van de antwoorden hebben we een analyse gemaakt en een toekomstplan geschetst. Dit willen we graag met u bespreken. Samen met onze opticiens en audiciens willen wij de koers bepalen die nodig is om de zelfstandige markt te versterken. Want dat blijft ons doel. De resultaten van de enquête helpen ons bij het inzichtelijk maken van wat u daarbij nodig hebt. Kortom: met welke services wij u de meeste wind in de zeilen kunnen geven.

Gastspreker

Tijdens dit webinar sluit een interessante gastspreker aan: Jos Voss, die bij Rabobank werkzaam is als Sectorspecialist Retail & Groothandel. Hij deelt met ons zijn visie op de optiek- en audiologiebranche en vertelt hoe de kracht van samenwerken de positie van de zelfstandigen in de markt kan versterken.

Recentelijk schreef Jos Voss samen met Olaf Zwijnenburg het artikel ‘Waarom winkels waarde hebben’. Hierin gaan zij onder meer in op de kansen voor kleine retailers. Bijzonder lezenswaardig!

U kunt het HIER inzien.

 
Meld u nu aan voor het webinar!

Het webinar vindt plaats op dinsdag 17 november van 12.00 tot 13.00 uur en is uitsluitend toegankelijk voor klanten van Optitrade. Deelname is gratis.

Klik hier om aan te melden.