Webinar voor zelfstandige opticiens, ondernemers en contactlensspecialisten 9 maart 2021

Speciaal voor alle zelfstandige opticiens, ondernemers en contactlensspecialisten organiseert CooperVision in samenwerking met Optitrade het webinar Contactlenzen tijdens en na Covid-19. Het webinar wordt gehouden op 9 maart om 12.00 uur en opnieuw uitgezonden om 19.00 uur. Tijdens het webinar zijn er ook weer een aantal polls waarbij de deelnemers kunnen stemmen en uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers.

Contactlenzen tijdens en na Covid-19

Het jaar 2020 is voor iedereen een apart jaar geweest en de meesten van ons hebben wel op een of andere manier de impact van Covid19 gevoeld. Maar wat zijn de effecten van Covid19 op de optiekbranche en op dragers van contactlenzen? Hoe is gereageerd en zijn effecten structureel of tijdelijk? Hoe gaan we als branche inspelen op deze effecten om er voor te zorgen dat we meer contactlensdragers creeren en zorg dragen voor toekomstige groei? Kortom, wat zijn de sleutels naar het ontsluiten van het volledige potentieel van contactlenzen? In een webinar op 9 maart zal Rutger Druijve, Sr. Customer marketing manager van CooperVision deze vragen te beantwoorden en praktische tips mee te geven om de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Ontwikkelingen optiek branche in het algemeen & contactlenzen in het bijzonder

Naast Rutger sluiten Pim Foster en Bas Huismans aan bij dit webinar om de ontwikkelingen vanuit de markt en Optitrade te bespreken op dit vlak. Ook zij zien dat er op het gebied van inkoop en het gebruik van lenzen verschuivingen zijn door de gevolgen van het Covid-19 virus. Zo zagen we o.a. een daling in de daglenzen en uitstel van afspraken voor de harde lenzen.

Inschrijven?

Wilt u deelnemen aan dit webinar? Schrijf uzelf dan nu in! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor dit webinar. Alle deelnemers krijgen een link waarmee het webinar achteraf kan worden teruggekeken, maar daarbij is het niet mogelijk om te stemmen op de polls. Tevens wordt het webinar opnieuw uitgezonden om 19.00 uur.

Heeft u vragen over dit webinar? Neem dan contact met ons op via marcom@optitrade.nl.

Inschrijven middageditie 12.00 uur (live)

Inschrijven avondeditie 19.00 uur