Optiview gaat samenwerking aan met vloeistoffenleverancier Oté

Al meer dan 40 jaar biedt het Nederlandse familiebedrijf Oté innovatieve producten op het gebied van contactlensverzorging. In Nederland is Oté marktleider in contactlensvloeistoffen bij de particuliere opticiens maar ook internationaal neemt Oté een sterke marktpositie in met de ontwikkeling, productie en verkoop van haar ruime assortiment contactlensvloeistoffen en oogzorgproducten. De hoogwaardige Nederlandse kwaliteitsproducten voldoen aan alle kwaliteitseisen, CE en ISO normering.

De afgelopen maanden hebben Oté en Optitrade hard gewerkt aan het ontwikkelen van een mooie, nieuwe productlijn Optiview contactlensvloeistoffen die aansluit bij al uw wensen, doelgroepen en categorieën met interessante prijzen en passend binnen de Optiview familie.

De Optiview contactlensvloeistoflijn bestaat uit 14 producten waaronder verschillende all-in-one vloeistoffen voor zachte contactlenzen, zoals de Oté Sensation, Een all-in-one en cleaner voor harde contactlenzen, peroxide en saline producten.

Deze nieuwe Optiview contactlensvloeistoflijn van Oté is vanaf medio april beschikbaar. Oté en Optitrade kijken met trots, vertrouwen en plezier uit naar de samenwerking waarmee we de zelfstandige opticiens en Optiview nog sterker kunnen maken.

Specifieke productinformatie volgt binnenkort.