Design Eyewear – Content SUN-Campagne 2022

FACE À FACE 

LIGHT IS COLOUR, COLOUR IS LIGHT

FACE À FACE, geboren en ontworpen in Parijs, is een unieke en eigentijdse referentie in brillen geworden. Altijd gedurfd en avant-garde, een beheersing van kleuren en unieke vormen. Geïnspireerd door moderne kunst en architectuur, uniek en vol persoonlijkheid. De FACE À FACE-collectie is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen.

KILSGAARD

GREAT DESIGN IS ABOUT BEING HONEST

Kilsgaard is een compromisloos brillenmerk uit Denemarken.

We maken tijdloze en strakke monturen van hoogwaardige materialen en zijn gebaseerd op de overtuiging dat geweldig design draait om eerlijkheid.

Meer doen door minder te doen en het goed te doen.

Never compromise!

WOOW 

BE YOU, BE WOOW – ONTDEK DE WOOW-FILTER!

Onderscheid u van de massa, buig de regels en geniet van het verbrijzelen van elke norm: WOOW beweert trots en toont zijn waarden en kleuren. Net als de campagne biedt dit bloeiende merk een echte positiviteit filter – het WOOW-filter – om in stijl kleur in je dagelijks leven te brengen!

ZIE HET LEVEN DOOR WOOW!

PRODESIGN DENMARK

BORN DESIGNED. CREATED IN DENMARK. 

Geen excuses meer om de zon te mijden met het nieuwe en stijlvolle Sun Concept van ProDesign. Geniet van #SUMMERVIBES weerspiegeld door contrasten in zowel uiterlijk als materialen. ProDesign levert frisse en dynamische brillen die functionaliteit en visuele expressie combineren.

De stijlen komen in retro-vormen met moderne tonen, ontdek de verschillende kleuren!