Johnny Loco actie voor leden!

Johnny Loco is het enige lifestyle merk dat brillen ontwerpt, produceert en verkoopt. Van oorsprong Nederlands. Trots en eigenwijs. Vakmanschap is de basis, lifestyle de inspiratiebron. De brillen zijn met inspanning, liefde en aandacht voor elk detail gemaakt en vanuit het atelier in Nederland vinden de brillen hun weg over de hele wereld. Het streven van Johnny Loco: stijlvolle brillen die bijdragen aan het Johnny Loco gevoel in het dagelijks bestaan, het gevoel van vrijheid.

Inspiratie

Johnny Loco haalt zijn inspiratie voor zijn brillen uit films en series. Zo draagt elk model een naam van een beroemd filmkarakter.
Zoals bijvoorbeeld het model Cliff uit de film ‘Once upon a time in Hollywood’ of het model Maverick uit de film ‘Top Gun’.

Materiaal & Kwaliteit

De producent van Johnny Loco werkt zo nauwkeurig mogelijk en er wordt zo min mogelijk materiaal verspild.
Zo selecteren zij cellulose acetaat platen van o.a. Mazzucchelli, welke jarenlang in de juiste omstandigheden heeft liggen “rijpen” in de kelder van de fabriek. Er worden nauwelijks of geen nieuwe platen geproduceerd voor de collectie en de kleuren worden bepaald aan de hand van wat er op voorraad is.

We willen de Optitrade leden graag de volgende actie aanbieden: 

Indien je 30 monturen koopt, ontvang je 50% korting op 5 van de 30 monturen.* 

*de 5 monturen tegen 50% korting zijn niet omruilbaar. 

Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2023.

 

Neem contact op via eyewear@johnny-loco.com voor verdere vragen.