Morel brengt de zomer tot leven met kleurrijke concepten

De zonnige dagen komen eraan en daarmee ook felle, kleurrijke outfits. Ontdek deze kleurrijke nieuwe monturen om je zomerstijl te perfectioneren.

DISA – 20165k

Deze nieuwe modellen bieden een royale keuze aan vormen. Disa valt in de eerste plaats op door de originele, bewerkte vorm van het frame, maar het is de harmonie van de kleuren die het zo onderscheidend maakt.

Het montuur heeft royale amberkleurige tinten op de veren, verlicht door een perzikkleurige, semi-transparante voorkant die al het licht van een zonovergoten dag binnenlaat. Een elegante lijn van epoxy-lak versterkt het contrast van de boog: een ware ode aan de zomer.

MALBA 2 – 20171K

Elegant en opvallend tegelijk, heeft dit montuur een camee van blauw dat jongleert tussen diep saffier en zonnige hemel. Uitgaande van een tweekleurige basis, laat het werk aan het acetaat zelfs een derde smaragdgroene tint tevoorschijn komen, lichter en geleidelijker dankzij het subtiele samenspel van de verschillende afschuiningen.

Malba 2 is ontworpen als modeproduct en biedt ook een blik op het oog met een afgeschuinde boog die de wenkbrauw benadrukt.

MALBA 2 – 20173K en 20170K

En zoals altijd bij MOREL wordt technologie gecombineerd met design om het best mogelijke product aan te bieden. Alle monturen zijn voorzien van gepatenteerde scharnieren zonder schroeven of lassen, en gekleurde haken, om het draagcomfort te optimaliseren.