Maak kennis met Pure, de mooie en compacte Charge&Go IX

Dit baanbrekende Signia Integrated Xperience hoortoestel is ontworpen om fraai achter het oor te passen en aan de unieke levensstijl en behoeften van jouw klanten te voldoen.

Het maakt gebruik van de volledige kracht van Signia Integrated Xperience met RealTime Conversation Enhancement technologie om je klanten verbonden te houden met gesprekken, hoe druk ze ook zijn. Zo kunnen ze gesprekken voeren met meerdere mensen tegelijkertijd, zelfs als ze hun hoofd bewegen of in beweging zijn.

Klanten hoeven niet bang te zijn dat de hoortoestellen er gedurende de dag mee ophouden: de accu van de Pure Charge&Go IX gaat namelijk 24 uur mee. Voor mensen die nog meer zekerheid willen is er de Pure Charge&Go T IX voorzien van luisterspoel en 34 uur accuduur.

Ook voor klanten met een eenzijdige doofheid is er een oplossing. De CROS Pure Charge&Go IX gaat tot wel 29 uur mee en is instelbaar voor zowel CROS als BICROS aanpassingen.

Daarnaast beschikt de Pure over bewezen features als Own Voice Processing 2.0 voor een unieke verwerking van het eigen stemgeluid en over de Signia Assistant. Deze audicien in de broekzak zorgt 24 uur per dag voor ondersteuning en assisteert bij het onderhoud en gebruik van de hoortoestellen. Hierdoor zal jouw klant veel meer zelf kunnen regelen en minder contact op te hoeven nemen met je, waardoor jij meer tijd overhoudt voor andere klanten.

Unleash the power of conversation met Signia Pure Charge&Go IX, Pure Charge&Go T IX en CROS Pure Charge&Go IX!

Kijk voor meer informatie op:

Signia Pure Charge&Go IX hoortoestellen (signia-pro.com)