Speciaal aanbod voor leden van Optitrade om niet betaalde facturen te incasseren

Heeft u last van late betaling, maar wilt u de relatie met uw debiteur niet gelijk verliezen, neem dan contact op met Ultimoo Incasso.

Net als in veel andere branches hebben opticiens & audiciens  in toenemende mate te maken met late of zelfs wanbetalingen. Ultimoo Incasso (voorheen Graydon) is sinds 2013 partner van Optitrade op het gebied van het innen van onbetaalde facturen.

Over Ultimoo:
Ultimoo bestaat meer dan 20 jaar en is dé invorderingsspecialist voor maximale cashflow door incasso, credit management outsourcing, field collections en debt purchase. Bij Ultimoo Group zijn meer dan 130 medewerkers werkzaam. Er is op elk moment ruim € 300 miljoen aan vorderingen in behandeling op zowel particulieren als bedrijven voor tevreden opdrachtgevers in het MKB en grootbedrijf. Ultimoo is lid van de Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen en behoort tot het zeer selecte aantal creditmanagementorganisaties dat beschikt over het Incasso Keurmerk (NVI) en een AFM-vergunning.

Relatiegerichte werkwijze:
Een incasso starten heeft vaak gevolgen voor de relatie met uw debiteur. Naast het factuurbedrag worden er ook wettelijke rente en incassokosten bij uw debiteur in rekening gebracht. Dit maakt het vaak een lastige afweging om de vordering wel of niet uit handen te geven. De werkwijze van Ultimoo is erop gericht de relatie te behouden en een oplossing te vinden op het betalingsprobleem.

Voor € 3,50 een Aanzegging versturen op Ultimoo briefpapier

  • Een pre-incasso op Ultimoo Incasso briefpapier, nog zonder incassokosten voor uw debiteur
  • Een zeer effectief middel om uw onbetaalde facturen betaald te krijgen en uw klantrelatie te behouden
  • Een pre-incasso leidt in 76% van de gevallen tot een betaling binnen 14 dagen

Het Incassotraject:
Indien de aanzegging geen betaling oplevert, dan is incasso vaak het enige middel om uw vordering nog te kunnen incasseren. Ultimoo werkt zonder behandelingskosten en met een aanpak op maat.

Een aanpak op maat voor een beter resultaat

  • Ultimoo Incasso werkt met klantenteams met branche specifieke kennis, die uw minnelijke en juridische dossiers afhandelen.
  • Hierbij hanteert Ultimoo Incasso een op maat gemaakt behandelplan op basis van onze (voor)kennis van de verschillende debiteuren.
  • U kunt rekenen op een persoonlijke benadering met een voor u bekend contactpersoon.
  • U profiteert van een uitgekiende dienstverlening en betere resultaten op uw vorderingen.

Wilt u meer weten over deze samenwerking, neem dan contact op met Ben Aerts van Ultimoo Incasso via het nummer 0348-782 082.