100 % Silhouette: glazen, monturen en service

Alles-in-eenpakket: 100 % kwaliteit met het oog op 100 % tevredenheid

Sinds zijn oprichting in 1964 heeft Silhouette zijn grenzen verlegd met gedurfde en innovatieve brillen. Het merk vormde dat oude, saaie en puur praktische hulpmiddel om tot een uniek en stijlvol modeaccessoire dat de persoonlijkheid van de drager meer dan welke bril ook versterkt. Vandaag blijft Silhouette streven naar innovatie met zijn volledig geïntegreerde benadering van het brilontwerp. In het licht van deze baanbrekende filosofie stemt het Oostenrijkse merk zijn monturen perfect af op zijn eigen hoogwaardige glazen. Het resultaat: exclusieve brillen. Elke bril is een kunstwerk dat zich aan iedere drager aanpast.

“Voor ons betekent ‘100 %’ dat elk idee, elk ontwerp en elke techniek intrinsiek met elkaar verweven zijn, waardoor zelfs de kleinste verandering op één vlak leidt tot iets compleet anders”, aldus Michael Schmied, CMO van Silhouette International.

100 % SILHOUETTE VAN BEGIN TOT EINDE

De glazen van Silhouette zijn van topkwaliteit. Ze worden gemaakt door een team van specialisten in het Vision Sensation Lens Lab in Linz (Oostenrijk). Elke set glazen wordt zorgvuldig op maat gemaakt, zodat ze perfect bij het montuur passen én inspelen op alle wensen van de klant. Van glazen op sterkte voor een bril met of zonder rand, tot een zonnebril op sterkte … Elk exemplaar is 100 % Silhouette. De hoogstaande service zorgt voor de finishing touch, voor een ware 100 % Silhouette ervaring. Dankzij deze benadering is Silhouette erin geslaagd om luxe brilmonturen te combineren met glazen die tot in de perfectie op maat zijn gemaakt.

HOOGSTAANDE SERVICE

Dankzij de Silhouette totaalservice is het eenvoudiger dan ooit om een bril van topkwaliteit in slechts vijf werkdagen te configureren, te bestellen en te ontvangen. U kan gemakkelijk de laatste aanpassingen in uw verkooppunt doorvoeren dankzij de gedrukte centrerings- en aanpassingspunten. Uw klanten zullen het fantastisch vinden dat u hun bril zo snel en gemakkelijk op maat kunt aanpassen. De belofte ‘100 % Silhouette’ garandeert een ‘100 % tevreden klant’, elke keer opnieuw.

DIGITALE DOORBRAAK

Vandaag trekt Silhouette zijn Oostenrijkse precisie door naar de digitale wereld met zijn nieuwe Vision Sensation-app. Een unicum op de internationale brillenmarkt. Dankzij deze nieuwe tool stelt u gemakkelijker dan ooit de perfecte bril samen. Meten, aanpassen, visualiseren en bestellen … Dit alles kan met een eenvoudige klik in de Vision Sensation-app. De app is een krachtig verkoopmiddel. Bovendien hebt u hierdoor meer tijd om uw klanten te adviseren. Ze zullen verstomd staan van het enorme aanbod aan glasvormen, monturen, kleuren en andere keuzemogelijkheden. Een paar klikken en ze zien meteen hoe hun nieuwe favoriete bril eruit zal zien.