De Oogmeetweken: run op Blond Amsterdam mokken

De Oogmeetweken zijn van start gegaan! Vorige week hebben alle deelnemende opticiens de mokkensets van Blond Amsterdam ontvangen inclusief bijpassende brillensprays, poetsdoeken en shoppers. Inmiddels is ook op social media deze campagne speciaal voor de zelfstandige opticiens in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Via een bericht van o.a. Blond Amsterdam zelf werd er massaal gereageerd en zijn er mensen op zoek gegaan naar winkels die meedoen aan de Oogmeetweken.

Er is een run op deze collector’s items en daarom krijgen wij ook vaak de vraag of de mokken niet los worden verkocht, of dat ze ergens anders te verkrijgen zijn. Het antwoord daarop is simpelweg nee. Deze mokken zijn speciaal ontworpen voor de Oogmeetweken en mogen absoluut niet los worden verkocht. Vanuit Blond Amsterdam zijn hiervoor regels opgesteld waarin staat dat het verkopen van de mokken zelf niet toegestaan is. Ze mogen alleen als cadeau weggegeven worden tijdens de Oogmeetweken campagne bij aankoop van een bril en/of contactlenzen.

Nabestellen

Bent u een van de deelnemende opticiens en wilt u graag nog mokken bijbestellen? Geef uw bestelling dan aan ons door via marcom@optitrade.nl.

Wij wensen alle deelnemende opticiens veel succes met de Oogmeetweken