EuroVisie Benelux – DE STIJL EYEWEAR

EuroVisie Benelux is alweer 3 jaar gevestigd aan het sfeervolle”” vrijthof in Hilvarenbeek”” (NB). Vanuit hier is er de afgelopen jaren hard gewerkt om de collecties  DE STIJL eyewaer en YOU’s weer op de kaart te zetten. En dat is gelukt.

DE STIJL
Een Nederlandse kunstbeweging sinds 1924 vernoemd naar het tijdschrift DE STIJL. Deze beweging was in 1914 een project van kunstenaar en columnist Theo van Doesburg. De leden van DE STIJL  streefden naar een radicale kunsthervorming.  Samen met o.a. Piet Mondriaan, Bart van leck en Gerrit Rietveld ontstond er totaal vernieuwde kunstvorm die heden ten dage nog steeds zorgt voor herkenbare inspiratie in de architectuur en kunstwereld.

Met dit Nederlands gedachte goed in zijn achterhoofd heeft Jerome Morrille (een topdesigner die zijn sporen bij diverse grote fabrikanten heeft verdiend) een collectie ontworpen wat als Nederlands exportproduct wereldwijd inmiddels zijn weg weet te vinden. 2 a 3 keer per paar komen er nieuwe modellen, die Jerome Morille in nauwe overleg met Vincent van Gemert EuroVisie Benelux en Magnus Lennartsson Eurovisie International. Een internationaal team wat er voor zorgt dat DE STIJL identiteit gewaarborgd blijft.

De groep mensen geïnteresseerd in de hedendaagse kunst en architectuur zullen zich op deze manier zeker kunnen blijven vinden in deze topcollectie.

Voor alle Optitrade klanten heeft EuroVisie Benelux een persoonlijke inlogcode voor de vernieuwde webshop. Hierop vindt u de volledige collecties inclusief alle montuurspecificaties.

Voor uw persoonlijke inloggegevens bel of mail naar:

EuroVisie Benelux
Vrijthof 3
5081 CA  Hilvarenbeek
T + 31 621127475
T + 31 735944131
nederland@eurovisie.com

 

Of plan voor deze collectie direct een afspraak in het nieuwe jaar en ontvang een origineel Mondriaan set espresso kop & schotel van Eurovisie.

www.eurovisie.com

www.destijlholland1924.com