Frank and Lucie: Nieuwe ACE acetaat leesbrillen

Leesbrillenmerk Frank and Lucie introduceert haar sfeervolle na-jaarscollectie. Mooie luxe acetaat leesbrillen in kleuren die goed bij het modebeeld passen, maar altijd een tijdloze touch en feel heb-ben. Een Frank and Lucie gebruik je immers meer dan een seizoen.

In totaal zijn er nu 8 modellen in vele kleuren. Deze herfst zijn de Eyecube en de Eyewonder nieuw. Nieuwe kleurcombi’s zijn er voor de nieuwe en bestaande modellen. Zoals het unieke Déja Blue, het sprankelende Caramel Fudge en het warme Happy Hour. Onze fa-voriet is de Misty Cognac, een van greige overlopende kleur naar warm terracotta.

Frank and Lucie zijn leesbrillen voor mannen en vrouwen met een classy stijl. Niet saai of kleurloos, maar juist tijdloos. De glazen zijn van perfecte kwaliteit, altijd voorzien van een blauwlicht filter. Ideaal voor leesbrildragers die veel gebruik maken van beeldscher-men zoals computer en smartphone.

Alle modellen hebben een top pasvorm, dit komt mede door het fijne materiaal, acetaat neemt de temperatuur van de huid aan. Bij elke Frank and Lucie hoort een luxe zachte pouch, die tevens als brillendoekje fungeert. Voor dit najaar zijn er twee nieuwe dessins.

Frank and Lucie is er in vijf sterktes; +1, +1.5, +2, +2.5, +3.0.
Inkoop: 19,95 euro met leren presentatiedozen voor 12 of 6 brillen.
Minimum order 60 stuks
AVK; 45-49,50

Voordelen voor uw klant
• Geen tijdelijk modeproduct
• Acetaat
• Blauwlicht Filter
• Kwaliteitsglazen
• Classy en luxe uitstraling
• Luxe softpouch

 

Inspiratie
Dit najaar vindt Frank and Lucie inspiratie in trendy interieurstijlen voor de komende maanden. Diverse diepe bruintinten, afgewisseld met het nieuwe grijsblauw en de warme wijnrode tinten. De vor-men zijn organisch met een hoekig element voor een edgy gevoel.

WWW.FRANKANDLUCIE.COM

Tel: +31 (0)26 363 84 59
Email: info@thereadingcompany.nl