Grote belangstelling voor Optitrade betaalservices 2.0

Zo’n 70 optiek- en audiologieleveranciers van Optitrade kwamen dinsdag 9 april jl. naar Het Optiekcentrum in Houten voor de presentatie van een aanvulling op Optitrade betaalservices 2.0. Het ging dan ook om een revolutionaire uitbreiding waar zowel leveranciers als opticiens en audiciens baat bij hebben.

Optitrade ontwikkelde Optitrade betaalservices, het centrale betaalsysteem, om klanten een uiterst veilig systeem te kunnen bieden, met meer gemak, flexibiliteit en toegevoegde waarde. Dankzij de geplande uitbreiding (2.0) van de betaalservice hebben ondernemers binnenkort geen omkijken meer naar facturen en pakbonnen. Daarnaast hebben ze snel zicht op marges, voorraden en benchmarking.

Het doel van deze uitbereiding is het versterken van de lokale positie van zelfstandige opticiens en audiciens door hen meer inzicht te geven in bedrijfsvoering en in de markt- en concurrentieontwikkelingen.

De nieuwe opzet van het betaalsysteem biedt ook de leveranciers veel voordelen: zij ontvangen directe informatie over de zelfstandige markt én de positie van hun eigen merken. Optitrade is gestart met de communicatie richting de leveranciers. Zij zijn het die uitgebreide informatie over artikelen, pakbonnen en omzet moeten aanleveren. De klanten van Optitrade, opticiens en audiciens, worden later dit jaar geïnformeerd.

 

Samen worden we sterker; ook waar het gaat om IT. We houden u op de hoogte van het verloop van Optitrade betaalservices 2.0!