Nieuwe collectie ProDesign

Born. Designed. Created. In Denmark.
Al sinds bijna een halve eeuw ontwerpt ProDesign prachtige brillen met strakke Scandinavische lijnen, geïnspireerd op het Deense erfgoed. Hun visie is eenvoudig: Compromisloos design en kwaliteit terwijl ze altijd streven naar meer. Deze uitgangspunten zijn diepgeworteld in het DNA van ProDesign en stimuleren hen iedere dag. Welkom in de wereld van Prodesign!

Designed. In Denemark. 
Bij ProDesign wordt ieder montuur ontworpen door haar eigen artistieke designteam. Alle ontwerpen, tekeningen, vormen en veren worden uitvoerig en herhaaldelijk getest. Gedurende het hele proces worden veel ontwerpen afgewezen, aangepast of opnieuw ontworpen om te zorgen voor een perfect eindresultaat. Het is een proces zonder compromis, en ze zouden het niet anders willen. Ze zijn trots dat ze deze traditie van Deens design, waarin vorm en functie naadloos in elkaar overlopen, kunnen voortzetten. Daarnaast doen ze ook overal ter wereld inspiratie op, om haar minimalistische design te verrijken met levendige kleuren, innovatieve materialen en rijke details – dit alles met het doel om comfort, vakmanschap en stijl te combineren in alles wat ze doen.

Martin Jespersen, Eyewear Architect, ProDesign Design

”Onze nieuwe collectie is bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is onze ambitie om comfort en design op een klassieke maar verrassende manier met elkaar te verenigen.”

Created. In Denmark.
Het duurt 10-14 maanden om een montuur te ontwikkelen, van het oorspronkelijke idee tot de levering van het uiteindelijke product. Gedurende dit proces werkt ProDesign nauw samen met de meest ervaren leveranciers en gebruiken ze alleen het beste materiaal. Alle ProDesign monturen zijn voorzien van een CE-label, dit betekent dat ieder montuur meer dan 40 kwaliteitscontroles voor o.a. allergenen, kleurstabiliteit, weerstand tegen zweet en make-up heeft doorstaan. Daarnaast worden alle onderdelen altijd met de hand gemonteerd en afgesteld, voordat ze nog een laatste keer op kwaliteit worden gecontroleerd in Denemarken. Zo wordt ervoor gezorgd dat uw montuur van de hoogste kwaliteit is.

Vision

ProDesign maakt moderne brillen gebaseerd op oude tradities, geïnspireerd op het Deense designerfgoed. De combinatie van levendige kleuren, innovatieve constructie en fijne details maakt dat ieder ProDesign montuur een waar kunstwerkje is. Iedere afzonderlijke collectie biedt een uniek gevoel voor design dat is gebaseerd op uw individuele stijl.

ProDesign maakt deel uit van de Design Eyewear Group, samen met Kilsgaard Eyewear, Inface, NIFTIES, FACE A FACE and WOOW. Ga voor meer informatie over ProDesign naar de website prodesigndenmark.com of bel de Klantenservice: +31 (0) 79 59 38 770.