Charmant: hedendaagse schoonheid en superieur draagcomfort

Line Art CHARMANT is een premium monturencollectie voor verfijnde vrouwen die er mooi uit willen zien en tegelijkertijd willen genieten van ongekend comfort. De ingewikkelde en mooie veren van de collectie en de unieke lichtheid van het montuur zijn te danken aan Japanse innovatie, superieure titanium materialen en ergonomische kenmerken, zoals vooraf afgestelde
comfortabele oortips en aanpasbare neuspads.

De nieuwe collectie

Verrassend gewichtloos en buitengewoon comfortabel, deze nieuwe Line Art-monturen zijn gebaseerd op de elegantie van de natuur en dans. Edgy en cat-eye vormen zijn opvallend eigentijds. De kenmerkende Line Art CHARMANT-look wordt toegepast in flexibele Excellence Titanveren met verweven lijnen in het Menuet-ontwerp of bloemmotieven in het Vivace-ontwerp. Bovendien blijft u er mooi uitzien, zelfs als u een mondkapje draagt!

 

Vivace design

Twee nieuwe Vivace-modellen vallen op door het prachtige bloemmotief op de veren. Met behulp van een speciale lasertechniek is het ontwerp uit een extreem dunne plaat van bèta titanium gesneden. Deze elegante, sierraadachtige veer is echt een fascinerende blikvanger! Het randloze voorstuk in cat-eye of vierkante vorm en de frisse vrouwelijke kleurselecties maken deze prachtige look compleet.

Menuet design

Ineengestrengelde veerlijnen worden benadrukt door rijke 3D-kleuren in twee nieuwe Menuet-modellen. De eenvoud van het vierkante randloze voorstuk staat in contrast met de gebogen veren in aantrekkelijke nieuwe tinten. De Neo2 handgeschilderde bovenrand van het nieuwe nylor-model maakt een opvallende indruk.

 

Voordelen drager

Prachtig design met een nog nooit eerder ervaren draagcomfort door:
• Onovertroffen lichtheid
• Vooraf afgestelde oortips
• Aanpasbare neuspads
• Zeer flexibele eigenschappen
• Ergonomisch 3D-ontwerp
• Geheugenfunctie
• Geen nikkel

 

Specialiteit:

NEO2 KLEURING
De NEO2-kleurtechniek wordt met de hand gedaan en vereist een extreem hoog niveau van uitvoering, geduld en precisie.

 

Meer informatie: http://www.charmant.com/nl