Een groot applaus voor NUVO

Voor Optitrade is samenwerking een kernwaarde. Samen komen we verder en zijn we sterker. Dat geldt in alle branches, en zeker in de optiek.

In deze vreemde tijd waarin onze werkzaamheden en manier van leven worden bepaald door COVID-19, is het belangrijker dan ooit de handen -figuurlijk- ineen te slaan.

Mede dankzij de niet aflatende inspanning van het bestuur en de medewerkers van NUVO hebben optiekondernemers in Nederland ook in deze coronacrisis een stevig baken waarop ze kunnen varen.

Vanaf het moment van de eerste coronapersconferentie van onze premier en het RIVM (op 12 maart) is NUVO met alle belanghebbenden -en met de overheid- in gesprek gegaan om richtlijnen op te stellen en houvast te bieden. Hierdoor konden in de branche belangrijke zaken op een brede basis worden geregeld en ontstond al snel een stevig fundament voor een protocol.

Dit protocol kreeg gestalte in het Sectorplan Optiek, dat op maandag 11 mei in werking trad. Hierdoor kunnen wij als branche goed functioneren in de huidige omstandigheden en weten ondernemers, hun medewerkers én consumenten wat ze wel of niet kunnen doen en wat ze al dan niet mogen verwachten.

Gedurende de weken die voorafgingen aan het Sectorplan heeft NUVO haar leden optimaal geïnformeerd via de website, nieuwsbrieven en haar magazine Oculus.

NUVO heeft bewezen een onmisbare waarde te zijn in onze branche. Daarom bevelen wij dé brancheorganisatie van de Nederlandse optiekwereld van harte aan bij onze klanten. Bent u nog geen lid van NUVO? Meld u dan vandaag aan. Daarmee steunt u NUVO, uzelf en al uw collega’s in onze mooie branche.

Wilt u het Sectorplan Optiek nog eens doorlezen? Dat kan hier: Sectorplan Optiek 

Alle voordelen voor NUVO-leden op een rij?
Kijk op: https://www.nuvo.nl/ledenvoordelen-nuvo/